Haberler

Bursa'da İki Çocuk Annesi Otomobilde Yanarak Öldü

Güncelleme:

İngilizce öğretmeni olan iki çocuk annesi, kullandığı kiralık otomobilin alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Bursa'da iki çocuk annesi İngilizce öğretmeni, kullandığı kiralık otomobilin alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

YANARAK ÖLEN ÖĞRETMENİN SON MESAJI "KAYBOLDUM" OLDU

Öğretmenin, çocuklarına bakmak için evde bıraktığı eşine ise son mesajı ise, "Kayboldum" oldu. Feci kaza, saat 03.00 sıralarında Bursa çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ailesi ile birlikte misafirlikten dönen 39 yaşındaki Fatma Sibel Sevinç, eşi Selim Sevinç'i, biri 3, diğeri 10 yaşındaki çocuklarının yanında bırakarak türbe ziyareti için evden çıktı. Sevinç, 16 KU 385 plakalı kiralık otomobille yaptığı türbe ziyaretinden sonra Mudanya'nın Bademli Mahallesi'ndeki evine dönmek için çevre yoluna girdi. Otobanda yolunu kaybeden Sevinç, telefonla eşinden yol tarifi aldı ancak son anda fark ettiği Mudanya Kavşağı'na dönmek isterken otomobilin kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev topuna döndü. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Osmangazi İMKB Orta Okulu'nda İngilizce öğretmeni olan Fatma Sibel Sevinç, yapılan tüm müdahalelere rağmen tamamen küle dönen aracın içinde yanarak can verdi.

Verdiği yol tarifinden sonra eşinden uzun süre haber alamayan Selim Sevinç, eşinin kaza yaptığını öğrenince şoka girdi. Öğretmenin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, ayakta durmakta güçlük çeken Selim Sevinç'i yakınları teskin etmeye çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sibel Sevinç Mudanya Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Bakmadan Geçme

GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title