Haberler

Son dakika... İhlas Vakfı'ndan afet bölgesindeki selzedelere yardım

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre İhlas Vakfı'ndan afet bölgesindeki selzedelere yardım İhlas Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından sel afetinin yaşandığı Kastamonu ve Sinop'taki selzedelere yardım edildi.

İhlas Vakfı'ndan afet bölgesindeki selzedelere yardım

KASTAMONU - İhlas Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından sel afetinin yaşandığı Kastamonu ve Sinop'taki selzedelere yardım edildi.

İhlas Vakfı Kastamonu Şubesi, hayırseverlerin bağışta bulunduğu nakdi yardımlar karşılığında çeşitli gıda ve içme suyu aldı. Ayrıca ayni yapılan yardımları da sel felaketinin en ağır şekilde yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selzedelere dağıtıldı. Bunların yanı sıra İhlas Vakfı'nın afet bölgesine ulaştırılmak üzere teslim edilen yardımlarda Türk Kızılay'ına teslim edildi.

İhlas Vakfı Kastamonu Bölge Temsilciğinde görevli Osman Uslu, "Bölgemizde meydana gelen sel felaketinde maalesef Bozkurt ve çevre ilçelerimizdeki vatandaşlarımız büyük zarar gördüler. İhlas Vakfı olarak felaketin ilk gününden itibaren bölgedeki selzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Neye ihtiyaç duydularsa onları getirdik. Bazen gıda maddesi, bazen temizlik maddesi, bazen ayakkabı ya da iç çamaşırı gibi malzemeler getirerek buradaki görevlilere teslim etti. Bu süreçte devletimizin imkanları ile 24 saat burada canla başla çalıştıklarını gördük. Allah'ü Teala bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Bundan sonrada imkanlar ölçüsünde selzede kardeşlerimizin yanında olacağız" dedi.

Bir rahatsızlığından ötürü kolu alçılı olan Sıla Öğrenci Yurdu'nda görevli Sacit Demir ise, yapılan yardımları afet bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımında görev aldı. Demir, "Zor durumdaki kardeşlerimizin bir kişi dahi olsa bu zor gününde ona yardımcı olmak farklı bir duygudur. Kolumuz alçıda olduğu halde bu duyguyu yaşamak istedim. Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Bozkurt Sinop Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title