Haberler

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Başkan Kutlu ile Bir Araya Geldi

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Adıyaman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, beraberinde AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu’yla birlikte Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yla bir araya geldi.

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Adıyaman'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, beraberinde AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu'yla birlikte Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yla bir araya geldi.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'in de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Başkan Kutlu'yla bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Adıyaman'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, Başkan Kutlu'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kutlu'da İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu'nu Adıyaman'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan el yapımı tablo hediye etti.

Ziyaret sonunda Başkan Kutlu, misafirlerine Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan projeler hakkında bilgi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güllüoğlu Adıyaman AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title