Haberler

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

Güncelleme:

Ellerindeki son ankete göre; yarışı 1,8 puan farkla önde götürdüklerini belirten Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere dikkat çeken bir çağrı geldi. Kurum, "Burada CHP'ye kazandırmanın ne anlama geldiğini net bir şekilde biliyorlar" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçimlere sayılı günler kala ellerindeki son anket sonuçlarını da paylaşarak Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere çağrıda bulundu.

4 PARTİNİN SEÇMENİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Katıldığı Akit TV canlı yayınında seçimlere kendi adaylarıyla giren Yeniden Refah Partisi (YRP) ve mütedeyyin seçmene yönelik çağrısı sorulan Kurum, YRP ile mayıs seçimlerinde aynı ittifak içerisinde mücadele ederek zafer kazandıklarını söyledi. Seçmenlerin 31 Mart'ta önlerindeki tabloya bakarak karar vereceğine inandığını vurgulayan Kurum, "Burada CHP'ye kazandırmanın ne anlama geldiğini Yeniden Refah Partili seçmenimiz de Saadet Partili seçmenimiz de Gelecek Partili ve DEVA Partili seçmenimiz de net şekilde biliyor. Sandıkta milletimizin geçmişe dönüp bakarak, bu oyların kime nasıl faydası olduğunu düşünerek hareket edeceğine inanıyoruz." dedi.

ELİNDEKİ SON ANKET SONUÇLARI

"Elinizdeki güncel anket verileri nelerdir?" sorusuna da Kurum, "31 Mart akşamı kazanacağız. Bunu gittiğimiz her yerdeki coşkudan, heyecandan, azimden görüyoruz. Sahadaki ilgi, sevgi doğal anketi gösteriyor. 1-1,5 puan biz öndeyiz dediğimiz yerden bunun üzerine koya koya gidiyoruz. Şu an 1,8 puan fark var. Bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. Üzerine koyarak farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız" yanıtını verdi.

"HANİ 'ENGELLENİYORUZ' DİYORLARDI"

İmamoğlu'na son dönemlerde vaatlerini hatırlamaması üzerinden yüklenen Kurum, "Vaatlerini hatırlamayan bir belediye başkanı karşımızda duruyor, 'Ben onu hatırlamadım, öyle bir vaat vermedim, verdim ama başlayamadım. İşte fizibilitesi yetişti, yetişmedi.' gibi bahaneler üretiyor. Hani 'Engelleniyoruz.' diyorlardı ya bu açıklamaları aslında engellenmediklerini de net şekilde ortaya koydu. Kendileri olaydan bihaber." dedi.

DEM PARTİ STANDINA UĞRAR MI?

İstanbul'da herkesin oyuna talip olduğunu vurgulayan Kurum, "DEM Partililerin standına uğrar mısınız?" sorusuna, "Oraya da öbür tarafa da uğrarım. Derneğine de vakfına da giderim. Alevi vatandaşlarımızın tüm vakıflarına, derneklerine gidiyorum." yanıtını verdi. Kurum, kırmızı çizgisinin "terör" olduğunu belirterek "Teröre karşı söylemde netiz. Her türlü terör odağına karşı duruşumuz bellidir. Terörün dışında herkes de bizim kardeşimizdir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Kurum İstanbul Ulaşım Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

Onur Yener:

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır, Reisin kredisi ise bizde sonsuz, o yüzden DEMli çay peşinde koşanlardan olmayacağız...İçiniz rahat olsun Murat başkanım...

25
1403
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

dem li çay içtiğiniz günleri unutmuş gibisin. Seçimler yaklaştı bu sefer TV ye kimi çıkarıp demlilerden oy isteyeceksiniz acaba

yanıt424
yanıt11
Sezgin Sezgin:

2019 da İstanbul da seçim ittifakı yapıldı HDP seçmenlerinin desteğiyle İmamoğlu seçildi...Eeee ne oldu...HDPli seçmen destek verdi de HDP mi yönetti İstanbul u? Yooo yine İmamoğlu yönetti..Şimdi de dem parti seçmeni destek verse yine aynısı olacak ..Ne sakıncası var.. O yüzden milletin karnı tok bu dem hikayelerine... papaz pilavı son genel seçimde yedi mazot 8 ayda 17 den 45 olunca papaz yemiyo artık aynı etli pilavdan....

yanıt313
yanıt11
Güvenilir Adam:

Bu aziz millet 1 paket çaya,makarnaya kendini geleceğini satmaz.

yanıt516
yanıt4
Onur Yener:

Mehmet Vatandaş, Sezgin kardeş kör değilseniz hiç komik değilsiniz, bence biraz beyninizi kullanın, burada size İmamoğlunun önceki vaatlerini saymaya kalksam Türkçemiz yetersiz kalır, ama yerine getirdiği vaatleri ifade etmek için 0(sıfır) kafi gelir...

yanıt10
yanıt603
Gökhan Eker:

siz bunlara oy verdikçe bunlarda bizi oyacak. Bir sonraki seçimde de maaşları yarı yarıya düşürürler bu kafayla. Git refaha ver fazilete ver mhp ye ver kime verirsen ver bunlara verme ahımızı alırsınız senelerce.

yanıt333
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

Vallahi güzel kıvırtıyorsunuz sen boş ver İmamoğlu'nun vaatlerini kullandığın sandığın o beyninle bana TV ye kimi çıkarıp oy isteyeceksiniz onu söyle hatırlarsan Osman işe yaramamıştı:))

yanıt313
yanıt0
Mehmet Vatandaş:

Onur Yener: kıvırtma verebiliyorsan soruma cevap ver dem li çay içip kimlerden oy istemiştiniz

yanıt302
yanıt0
ERTAN IŞIK:

MADEM GERÇEKTEN ÖNDESİN NEDEN HALA OY DİLENİYOSUN ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM :))

1010
70
yanıtYanıtla
Akk:

oylar.. Murat kuruma İmamoğlu 5 yıldan beri ne hizmet yaptı...şimdi Eminönünde kaldırımları yeniliyor.. göz boyamak için

7
414
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title