Haberler

HUQQA 1. Yaşında

Güncelleme:

İlkbahar aylarının gelişiyle birlikte Boğaz'ın keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için ideal bir lezzet durağı olan HUQQA, doğum günü şerefine misafirlerine keyifli dakikalar yaşattı.


Boğazın eşsiz manzarasında dünya mutfağının leziz tatlarına en sahipliği yapan HUQQA 1'inci yaşına bastı. 12 Nisan 2013'te misafirlerine hizmet vermeye başlayan HUQQA'nın yaş günü şerefine Atasay Grubu Yön.Kur.Başk. Cihan Kamer, Atasay Mücevherat Yön.Kur.Üy. Atasay Kamer ve HUQQA Genel Müdürü Enis Ersavaştı, zamanın keyiflerini yaşatan kamera arkası ekibiyle birlikte doğum günü pastası keserek misafirlerle mutluluklarını paylaştılar.

Atasay Grubu Yön.Kur.Başk. Cihan Kamer ve Atasay Mücevherat Yön.Kur.Üy. Atasay Kamer ile HUQQA Genel Müdürü Enis Ersavaştı, HUQQA'nın doğum günü şerefine hep birlikte pasta kestiler. Ersavaştı; "Bugün 1'inci yaşımızı kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Misafirlerimize İstanbul'un incisi Boğaz'da keyifli anlar sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Kutlama gecesinde keyifli anlara şahit olan misafirler de bu coşkuya ortak olarak teşekkürlerini HUQQA ekibiyle paylaştılar.

1'inci yaşında rakamlarla HUQQA…

HUQQA'yı 1 yılda 324.850 kişi ziyaret etti.

Her gün ortalama 890 kişi HUQQA'da ağırlandı.

Her gün ortalama 303 kişiye HUQQA'da nargile servisi yapıldı.

Her hafta ortalama 865 kişi HUQQA'da kahvaltı keyfini tattı.

Tüm yıl 110.500 nargile boğaz keyifle buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atasay Kamer Cihan Kamer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title