Haberler

Hercai 12. bölüm 2. fragmanı (Sezon finali): Miran ile Reyyan, Sil Baştan Yapıyorlar!

Güncelleme:

Hercai 12. bölüm 2. fragmanı yani Hercai sezon finali fragmanı yayınlandı. Atv'nin cuma akşamları ekrana getirdiği Hercai, bu hafta sezon finali yapıyor. Fragmanda Miran ile Reyyan'ın arasındaki pürüzlerin giderildiği, ikilinin yine eski günlerine döndüğü görüntüler ekrana geliyor. İşte Hercai 12. bölüm 2. fragmanı, Hercai sezon finali fragmanı...

Hercai sezon finali 2. fragmanı atv tarafından yayınlandı. Hercai 12. bölüm 2. fragmanında Reyyan ile Miran'ın eski günlerine döndükleri, aralarında şüphelerin ve kızgınların sona erdiği görülüyor. Reyyan ile Miran, dilek ağacında dilek diliyorlar. Reyyan'ın ne dilediği ise merak ediliyor. Şebnem Ferah'ın "Sil Baştan" şarkısı eşliğindeki romantik sahneler izleyenleri mest ediyor. Reyyan'ın "Keşke böyle olmasaydı" sözüne karşılık Miran'ın da "Keşke" diyerek karşılık vermesi ise dikkatleri çekiyor. Hercai sezon final bölümü, 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak.

Hercai 12. bölüm 2. fragmanı (Sezon finali): Miran ile Reyyan, Sil Baştan Yapıyorlar!

GÖBEKLİTEPE'DE ÇEKİLEN İLK DİZİ: HERCAİ

Cuma günü yayınlanacak olan Hercai sezon final bölümü Şanlıurfa'da çekildi. Sevilen dizi Hercai ekibi, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'nın farklı noktalarında çekimler yaptı. Balıklıgöl, tarihi sokaklar ve çarşıların yanı sıra UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki yer alan Göbeklitepe'de çekilen sahneler, bu Cuma günü dizinin final bölümünde sevenleriyle buluşacak.

Böylece Hercai dizisi, Göbeklitepe'de çekilen ilk dizi olarak tarihe geçti.

Hercai 12. bölüm 2. fragmanı (Sezon finali): Miran ile Reyyan, Sil Baştan Yapıyorlar!

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hercai son bölümde Miran, Reyyan'ı kaçırır. Fakat Azat'ı çileden çıkarır. Bunun üzerine o da Gönül'ü kaçırır. Yapılan bu iki olay ile Şadoğlu ve Aslanbey arasındaki gerilim daha da artar.

Hercai son bölüm, bu iki aşık arasındaki tartışmalar ile devam etti. Reyyan "Ben artık sana güvenemem" derken Miran ise "Bana sadece bir gün ver. Son şans olarak hayatının 24 saatini ver. Eğer bu gün sonunda bana hala güvenmez isen bundan sonra Miran Aslanbey ilelebet yokolacaktır" diye karşılık verir.

Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister. Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır. Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur. Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sil Baştan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title