Haberler

Gebze Belediye Başkanı, Hemşeri Derneklerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede bulunan hemşeri derneklerini ziyaret etti.

Köşker'den derneklere bayram ziyareti

Başkan Köşker'e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetimi de eşlik etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den dernek ziyaretleri. Başkan Köşker bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze'de faaliyetlerini sürdüren hemşeri derneklerini AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetimiyle birlikte ziyaret eden Başkan Köşker, vatandaşlarla bayramlaştı. Samsunlular, Fırtına Trabzonlular, Rizeliler ve Trabzonlular derneklerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bayramların birlik ve beraberliğin manevi çimentosu olduğunu vurguladı.

ANADOLU MOZİĞİ GEBZE

Trabzonlular Dernek Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu, Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kaçaran ve Fırtına Trabzonlular Dernek Başkanı Harun Kaya'nın ev sahibi olduğu dernek ziyaretlerinde hemşeri derneklerinin önemine değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "81 vilayetin kültürünü bağrında barındıran, küçük bir Anadolu mozaiği olan Gebze'mizde, bayramların tüm güzellikleri birlik ve beraberlik içerisinde yaşanıyor ve paylaşılıyor. Gebzelilik bilincinin gelişmesinde ve yerleşmesinde önemli katkıları olan hemşeri derneklerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun. İyi bayramlar" dedi. Ziyaretler, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Kaflı Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title