Haberler

HDP'li Vekil Taşdemir, Yine Terörist Cenazesine Katıldı

Güncelleme:

HDP'li vekil Taşdemir, Diyarbakır'da güvenlik güçlerince öldürülen İran uyruklu PKK'lı teröristin cenaze törenine katıldı; önceki gün de başka teröristin cenazesindeydi.

"Bager Cudi" kod adlı İran uyruklu Resul Elemhuli Asebla, Diyarbakır Sur'da 10 gün önce düzenlenen operasyonda güvenlik güçlerince öldürülmüştü. HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, İran uyruklu PKK'lı teröristin cenaze törenine katıldı.

İRAN, CENAZESİNİ KABUL ETMEDİ

Sur'da 10 gün önce düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen "Bager Cudi" kod adlı, İran uyruklu Resul Elemhuli Asebla'nın cenazesi, İranlı yetkililerin ülkelerine kabul etmemesi üzerine Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Ağrı'ya getirildi.

TAŞDEMİR, PKK'LI TERÖRİSTİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

HDP Milletvekili Taşdemir, Doğubayazıt Belediye Başkanı Murat Rohat Özbay ve Başkan Yardımcısı Delal Tekdemir, PKK'lı teröristin Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

TAŞDEMİR, PKK'LI TERÖRİST ÜMİT POLAT'IN CENAZESİNE DE KATILMIŞTI

HDP Milletvekili Taşdemir, önceki gün de Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Ümit Polat'ın cenazesine katılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Dirayet Taşdemir Diyarbakır Ağrı İran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

3535:

kendi şehidinin cenazesine katıliyor allah gani gani rahmet eylesin

0
11
yanıtYanıtla
van.mehmet.kayar:

allah. lanet. etsın. darısı. senın. başına

yanıt4
yanıt0
KAPTAN:

iRAN HELALIN VAR ASALA ASILLI SÖZDE KÜRTLERE KAPAK OLSUN NE DIRINIZIN NEDE LE$INIZIN DEGERINI GÖRÜN IRANIN BU YAPTIGI SIZE 10 NESIL YETERDE ARTAR

6
2
yanıtYanıtla
HAK:

PKK YI DAĞ DA NE ARIYORSUN PKK MECLİSTE İLK ÖNCE ÇÖZÜM BULUNSUN

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cehenenmde AKP LANETİ VE HDP LANETİ BAKIN BERABERCE YANACAKLAR DEMEDİ DEMEYİN HAİNLİKTEN ALLAH SORACAK VATANINA NEDEN İHANET ETİN BENDEN ONLARA 100000000000000 TAN ODUN KÖMÜR HADİYE OLSUN BOL BOL

2
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

akp akp uğursuzu akp uğursuzu başımıza bella vatana bella hdp haini kudrtan horlatan hdp haini hain hain yarap akp yi hellak et şeytanı hellak etiğin gibi akp hdp hellak et yarap bu beduamızı kapul et yarap hdp akp ibretlik yap bu millete kimse bu vatanı sevmedi kurban olun vatana akp hdp chp

1
4
yanıtYanıtla
vanlı:

ben. boyle. acız. hukumet. gormedım. lan. ne. beslıyorsun. bunları. meclıste. . boş. kunuşma. ıcrat. yap

4
0
yanıtYanıtla
MERDA:

TAŞERONA KADRO DENDİ, SONRA BAKAN AÇIKLADI BU KADRO DEĞİL 3 YILLIK SÖZLEŞMELİ VE ÖZEL STADÜDE YENİ BİR KÖLELİK MODELİ GELİŞTİRİYORUZ AYNI MAAŞLA ÇALIŞACAK KÖLELİK STADÜSÜ DEDİ . . HİÇ OLMAZSA KURUMLARDA TERÖR İBARESİ OLMAYAN ASKERLİĞİNİ TAKTİR VE TEŞEKKÜR BELGELİ TERHİS OLAN LİSE VE ÜSTÜ MEZUNU VATANDAŞI TAŞERON KÖLELİĞİNDEN KURTARIP GERÇEKTEN KADROLU MEMUR ATAYIN EYYY DEVLET VE YA BAŞKAN VE YA CUMHURBAŞKANI VEYA BAŞBAKAN ARTIKI KİM YÖNETİYORSA. . ???. . . . ???. . . . KİMSE YOKMU???

0
2
yanıtYanıtla
DOĞRU:

HİTLER ALMANYASINA DOĞRU YOL ALIYORUZ, KONJONKTÜR BUNA İZİN VERİRMİ BİLEMİYORUM.

0
1
yanıtYanıtla
IRKÇILIK HASTALIĞI:

ULAN CENAZEYİ KABUL ETMEME ANCAK VE ANCAK ŞEYTANA BİAT ETMİŞ DEVLETLER VE ZİHNİYETLER YAPAR. . . ALLAH BU IRKÇILIĞIN KAVMİYETÇİLİĞİN İKTİDAR VE GÜÇ PERESTLİĞİN BİN DEFA BELASINI VERSİN. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title