Haberler

Hdp'li Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ve beraberindeki partililer, Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ve beraberindeki partililer, Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret etti.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ziyarete, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, HDP Şırnak Milletvekili Adayı Aycan İrmez, HDP Silopi Eşbaşkanları Aycan Azma ile Ali Balın, DBP Silopi İlçe Eşbaşkanı Yunus Tuncay ve partililer katıldı. Ziyaret ilk olarak Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili'ye gerçekleştirildi. Konuklarını makamında kabul eden İncili, seçim çalışmaları hakkında sohbet gerçekleştirdi.

Silopi'de seçim havasının olmadığını ilk defa böyle bir seçim yaşadığını belirten İncili'ye, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, "Müdürüm burada rakiplerimiz olmadığı için tabi seçim havası yok" cevabını verdi.

HDP Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ise, "Demokrasinin temel ayaklarından bir tanesi de seçimdir. Kanuna baktığımız zaman yüzde 10'luk barajın çok da adil, adaletli olmadığını demokrasi anlayışına ters düşen bir madde. Özellikle bunu belirtiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ne baktığımız zaman farklılıkları çok geniş bir dili dini de var ve bu halkında mecliste temsiliyeti olmalıdır" dedi.

Ziyaretin ardından Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Ceylan'ın, "Bu ziyaretleri seçim için yapıyorsunuz" deyip gülümseyince HDP İlçe Eşbaşkanı Ali Balın da, "Hayır, gecikmiş bir nezaket ziyaretiydi" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ceylan, "Bu tablo beni sevindirdi inşallah böyle gider" dedi.

HDP'liler Emniyet Müdürü İncili'nin makam odasından ayrıldıktan sonra Güvenlik Büro Amirliği ve merkez karakolunu ziyaret etti. Heyet, ziyaretlerinin ardından ilçe emniyet binasından ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Silopi Belediyesi Aycan İrmez Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (1)

mardinli kürt feyzi:

HDP 0 VEKİL ALACAK. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title