Haberler

Hdp'li Gruba Bayraklı Tepki

Görüntü Dökümü: - HDP'li gruba bayraklı tepki- HDP il binası önünden görüntü- Türk Bayrağıyla alana gelen kişi- Polislerin yaşlı adamı uzaklaştırması- HDP'li gruptan detaylar HDP'li gruba bayraklı tepki- Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ve geçici sokağa çıkma yasaklarına ilişkin Mersin'de basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isteyen HDP'li gruba, elinde Türk bayrağı bulunan bir kişi tepki gösterdi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ve buna bağlı geçici sokağa çıkma yasaklarına ilişkin basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isteyen gruba elindeki Türk bayrağıyla tepki gösteren bir kişi, polislerce alandan uzaklaştırıldı.

Görüntü Dökümü: - HDP'li gruba bayraklı tepki- HDP il binası önünden görüntü- Türk Bayrağıyla alana gelen kişi- Polislerin yaşlı adamı uzaklaştırması- HDP'li gruptan detaylar HDP'li gruba bayraklı tepki- Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ve geçici sokağa çıkma yasaklarına ilişkin Mersin'de basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isteyen HDP'li gruba, elinde Türk bayrağı bulunan bir kişi tepki gösterdi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ve buna bağlı geçici sokağa çıkma yasaklarına ilişkin basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isteyen gruba elindeki Türk bayrağıyla tepki gösteren bir kişi, polislerce alandan uzaklaştırıldı.HDP Mersin İl Başkanı Selman Günbat ve Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün de aralarında bulunduğu grup, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ve buna bağlı geçici sokağa çıkma yasaklarına tepki için HDP il binası önünde toplandı.Buradan Özgür Çocuk Parkı'na kadar yürüyerek açıklama yapmak isteyen gruba, polis izin vermedi. Bu sırada alana gelen ve elinde Türk bayrağı bulunan bir kişi, "Türkiye'yi karıştırmayın terbiyesiz adamlar. Polisi vuruyor, askeri vuruyor, sonra geliyor burada rezillik yapıyor. Biz sizi Mersin'de istemiyoruz" diye tepki gösterdi.Sivil polislerce alandan uzaklaştırılan söz konusu kişi, "Bir de ben konuşayım. Polisi, askeri vuruyor. Bu vatan sahipli. Bu vatanın sahibi var" dedi.Çevredeki esnaf da yaşlı adama destek verdi. Daha sonra polisin izin vermemesi üzerine yaklaşık yarım saat oturma eylemi yapan grup, kısa bir açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Fazıl Türk Bayraklı Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title