Haberler

Havza'da İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi

Güncelleme:

Samsun'un Havza ilçesinde, İsrail'in Gazze'deki saldırıları kınanarak Filistinliler için dua edildi. Havza Eğitim-Bir-Sen, Havza İHH, Havza Anadolu Gençlik Derneği ve Havza İnsani Yardım Derneği temsilciliklerinin öncülüğünde Kevser Cami önünde basın açıklaması yapılarak İsrail protesto edildi.

Samsun'un Havza ilçesinde, İsrail'in Gazze'deki saldırıları kınanarak Filistinliler için dua edildi.

Havza Eğitim-Bir-Sen, Havza İHH, Havza Anadolu Gençlik Derneği ve Havza İnsani Yardım Derneği temsilciliklerinin öncülüğünde Kevser Cami önünde "İşgale Son Filistin'e Özgürlük ve İsrail Ürünlerine Boykot" konulu basın açıklaması yapılarak İsrail protesto edildi.

Basın açıklaması İHH Havza İlçe Temsilcisi Bekir Kaya tarafından okundu.

Basın açıklamasının ardından Filistin'deki zulmümün durması ve saldırılarda hayatlarını kaybeden Filistinliler için dua edildi.

Basın açıklaması ve duaya, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Eğitim Bir Sen Samsun İsrail Gazze Havza Cami İHH İnsan Hakları Dış Politika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title