Haberler

Harita Mühendisleri İftarda Buluştu

Güncelleme:

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, geleneksel iftar programında bir araya geldi.

Gönlü Ferah Otel'de gerçekleştirilen iftara harita kadastro mühendislerinin yanı sıra TKGM Bölge Müdürü Feridun Yörük, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şimşek ve Nilüfer Belediye Başkan Vekili Aysel Okumuş, akademik oda başkan ve temsilcileri katıldı.

İftarda kısa bir konuşma yapan HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olayları nedeniyle bu yılki iftar programını buruk bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. 'Terörü ve terör yandaşlarını lanetliyoruz' diyen Çolak, "Ne kadar hain saldırı olursa biz o kadar bir ve diri olacağız, birbirimize sarılacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman vatan ve millet sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

FUTBOL TAKIMININ ÖDÜLÜ ÇOLAK'TAN

İftar programının sonunda Çolak, 28. TMMOB Bursa İlk Koordinasyon Kurulu Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda ikinci olan HKMO takımına plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Çolak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title