Haberler

Hapis cezası alan fenomen Pucca kimdir? Selen Pınar Işık ne kadar ceza aldı?

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Pucca, uyuşturucu madde kullanımını özendirici paylaşımı nedeniyle hapis cezası aldı. Alınan kararı, takipçileri ile paylaşan Pucca lakaplı Selen Pınar Işık gözyaşlarına hakim olamadı. Peki Pucca kimdir? Kaç yaşındadır? Selen Pınar Işık ne kadar ceza aldı?

Geçen Mayıs ayında hakim karşısına çıkan Pucca hakkında sonunda karar verildi. Sosyal medya fenomeni olan Pucca, yaptığı bir paylaşımında uyuşturucu maddeye özendirdiği iddiasıyla hakkında dava açılmıştı. Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, Instagram'da paylaştığı videoda 7 sene hapis cezası aldığını gözyaşları içinde takipçilerine duyurdu. Peki Pucca kimdir, kaç yaşındadır?

PUCCA KİMDİR?

Asıl adı Selen Pınar Işık olan Pucca, 1987 İzmir Karşıya doğumludur. Karşıyaka kız lisesini bitirdikten sonra Ankara'da Radyo Televizyon Sinema, ardından ise Gazetecilik bölümünü bitirdi.

Anne ile babası küçük yaşta iken boşanan Pucca, 6-8 yaşlarına kadar annesi ile birlikte kaldı. Üvey baba tacizine maruz kalınca kız kardeşi ile birlikte babasının yanında kalmaya başladı.

Hapis cezası alan fenomen Pucca kimdir? Selen Pınar Işık ne kadar ceza aldı?

MEŞHUR OLMASINI SAĞLAYAN OLAY

Pucca, bu olaylara nasıl girdiğini şöyle anlatıyor "Radyoda 'sesli günlük' tutuyordum. Başıma ne gelirse anlatıyordum, aldığım çizmeden, ev sahibimin zorbalıklarına, sevgilimden, ojelerime kadar. Sonra bir televizyon kanalına girdim, montaj falan derken her şeyin içinde buldum kendimi".

Twitter fenomeni Pucca, Eski sevgilisini rezil etmek için açtığı blogu ve Twitter hesabı ciddi bir takipçi sayısına ulaşıp olay olunca, kısa sürede 'Küçük Aptalın Büyük Dünyası' ve " Ve Geri Kalan Her Şey" kitaplarıyla da en çok satanlar listesine girdi.

Kitaplarında ve blogunda; eski sevgililerine, akrabalarına ve nefret ettiği kayınvalide adaylarına söylediği sözlerinden dolayı yüzünü her yerde Marilyn Monroe portreleriyle gizliyordu. Fakat kitabın imza gününnde Pucca, gerçek kimliğini açıkladı.

Hapis cezası alan fenomen Pucca kimdir? Selen Pınar Işık ne kadar ceza aldı?

NEDEN PUCCA?

Pucca aslında; Kör, sağır, küçük bir kız ve sevgilisinin peşinden sürekli onu öpmek için koşan, Koreli bir çizgi film kahramanı. Bir arkadaşı Pucca'nın oyuncağını hediye ediyor. Fakat esas kullanma sebebi ise Twitter'da asıl ismi Selen Pınar Işık'tan daha etkili ve akılda kalıcı olmasıdır. Ayrıca İngilizce karakter nedeniyle tercih etmiş.

Hapis cezası alan fenomen Pucca kimdir? Selen Pınar Işık ne kadar ceza aldı?

FİLME DÖNÜŞEN KİTABI

2014 yılında Pucca'nın kitabından senaryolaştırılan "Hadi İnşallah" adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever başrollerde oynadılar.

Pucca adıyla tanınan 28 yaşındaki yazar Selen Pınar Işık, 27 yaşındaki oyuncu Osman Karagöz ile 16 Eylül 2015 tarihinde evlendi.

KİTAPLARI

Küçük Aptalın Büyük Dünyası & Pucca Günlük

Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey

Allah Beni Böyle Yaratmış

Ayy hadi inşallah!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selen Pınar Işık Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title