Haberler

Halkapınar'da Belediye Başkanlığı devir teslimi yapıldı

Güncelleme:

Halkapınar ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Vardar, görevi Belediye Başkanı Mehmet Bakkal'dan devraldı. Bakkal, belediyeye gelen Vardar'ı tebrik ederek makamında mührü teslim etti. Yaptığı hizmetlerden dolayı Bakkal'a teşekkür eden Vardar, 'Halkapınar'a hizmet etmek için çıktık yola. Bunun içinde mücadele edeceğiz. Devir teslim törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum.' dedi. Bakkal da seçimden sonra siyasetin bittiğini, artık hizmet zamanının olduğunu belirterek, Vardar'a başarı temennisinde bulundu.

Halkapınar ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Vardar, görevi Belediye Başkanı Mehmet Bakkal'dan devraldı.

Bakkal, belediyeye gelen Vardar'ı tebrik ederek makamında mührü teslim etti.

Yaptığı hizmetlerden dolayı Bakkal'a teşekkür eden Vardar, "Halkapınar'a hizmet etmek için çıktık yola. Bunun içinde mücadele edeceğiz. Devir teslim törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bakkal da seçimden sonra siyasetin bittiğini, artık hizmet zamanının olduğunu belirterek, Vardar'a başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanlığı Mehmet Bakkal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title