Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, halk oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Yomra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Partililerle görüşen Günnar, daha sonra ilçeye bağlı Kıratlı, Oymalı ve Özdil mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşlardan halk oylamasında destek isteyen Günnar, referandumun ülke için önem arz ettiğini belirterek, bu referandumla Türkiye'nin güçleneceğini kaydetti.

Referandumun büyük Türkiye'nin yeniden dirilişinin miladı olacağını vurgulayan Günnar, şunları kaydetti:

"16 Nisan akşamı inşallah şahlanışın başlangıcı olacak. Yeniden büyük Türkiye'nin ayak seslerini herkes duyacak. Bizim için her seçim önemlidir. Ancak bu referandum diğer seçimlerden daha farklı ve önemlidir. Bu seçim bir milletvekili ya da belediye başkanlığı seçimi değildir. Milletimizin tamamen kendi geleceğinin, çoluk çocuğunun teminatı olabilecek bir seçimdir. Halkın geleceğini tayin edecek olan bir yönetim sisteminin halk oylamasına sunumudur."

Günnar, Oymalı Mahallesi ziyaretinde, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Yomralı Sedat Kaplan'ın annesi Ören Kaplan'ı da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Günnar AK Parti Türkiye Yomra Politika Güncel Haberler

title