Haberler

Halil Öğretmenin Okulunda Önce Saygı Duruşu Sonra Dersbaşı (3)

Ak PARTİ'Lİ COŞKUN: İNCE'NİN SÖYLEDİKLERİ PROVOKASYON AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, öğretmen Halil Serkan Öz'ün vefatı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi provokasyon yapmakla suçladı.

Ak PARTİ'Lİ COŞKUN: İNCE'NİN SÖYLEDİKLERİ PROVOKASYON

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, öğretmen Halil Serkan Öz'ün vefatı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi provokasyon yapmakla suçladı.

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Öz'ün ölümü dolayısıyla yazılı açıklama yaparak taziye mesajı yayınladı. Meclis çalışmalarından dolayı cenaze törenine katılamadığını kaydeden Temel Coşkun, "Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki; Halil Serkan kardeşimizin ölümü hakkın tecelli etmesi ve ömrünün bitmesidir, buna inanmamız ve iman etmemiz lazım" dedi.

'VALİ UYARISINI DAHA YUMUŞAK DİLLE YAPABİLİRDİ'

Vali Selim Cebiroğlu ve öğretmen Halil Serkan Öz'ün arasında yaşanan olaya değinen Coşkun, "Herkesi rahatsız eden ve duyduğum zaman beni de bir eğitimci olarak rahatsız eden bir hafta önce okulunda yaşadıkları olaylar maalesef yaşanmıştır. Keşke bunlar yaşanmasaydı, Sayın Valimiz görevi gereği bu uyarısını biraz daha yumuşak ve bire bir de yapsaydı. Eğitimci hassastır, naziktir. Yeri ve muhatapları açısından yaşanan bu olay hoş olmamıştır ve öğretmenimizi üzmüştür" dedi.

Coşkun, olayın farklı yerlere çekildiğini ve siyaseten nemalanmaya çalışıldığını ifade ederek CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi suçladı. Eğitim camiası ve sendikaların tepkilerini normal karşıladığını ifade eden Temel Coşkun, şöyle devam etti:

"Ancak malum milletvekilinin söylediklerini tam bir provokasyon ve tahrik olarak görüyorum. Olayı bir cinayet olarak yorumlamasını ve işi siyasallaştırmasını çok çirkin ve etikten yoksun bulduğumu ifade etmek istiyorum. Hele de her zaman yaptığı gibi Sayın Cumhurbaşkanı'mızı zikrederek kurusıkı atıp tutmasını yadırgadığımı ve çirkin bulduğumu ifade ediyor esefle kınıyorum. Bu tür olaylar toplumu germek için malzeme yapılmamalı, tam aksine biz siyasiler ve sağduyu sahibi insanlar, nerede yanlış yapıldığını ve bu tür olayların bir daha olmaması için neler yapılması gerektiğini konuşmalıyız. Elbette ki hata varsa ve kim yanlış yaparsa bu konuşulur ve gereği yapılır fakat bu şehrin hakimi ve tek eğitimcisi Muharrem İnce değildir. Ailenin acısını istismar etmeye, eğitim camiasını daha fazla germeye hakkı yoktur. Sayın Vali de tüm Yalova da bu yaşanan olaydan dolayı son derece üzgündür. Ben bu vesile ile başta öğretmenimizin anne, babasına, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyorum."

FOTOĞRFALI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Temel Coşkun Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ADİN:

YAA SEÇİM YATIRIÖINYAPIYORSUN TEMEL BEY. SİZDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ Kİ YALOVAYA DAHA ÖNCE HİÇ BU KADAR ADAM GİBİ ADAM BİR VALİ GELDİMİ. BÜTÜN KURUMLARI HİZAYA SOKDU. AMA SİZ TABİ ŞİRİN GÖRÜNMEK ADINA BÖYLE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ. VALİMİZE SAHİP DE ÇIKARIZ. KOL KANATTA GERERİZ.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title