Haberler

Hakkari Valisi, Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Artvin'den Hakkari'ye atanan Vali Necmettin Kalkan, 10 gün önce göreve başladı.

Artvin'den Hakkari'ye atanan Vali Necmettin Kalkan, 10 gün önce göreve başladı. Göreve başlar başlamaz ilk olarak ilçeleri ve bazı köyleri gezen Vali Kalkan, kendisini ilk gün ziyaret eden Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'na bugün iadei ziyarette bulundu. Belediye binası önünde Başkan Bedirhanoğlu ve belediye encümenleri tarafından karşılanan Kalkan, başkanın makamında ziyaretiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kalkan, Değerli Hakkari Belediye Başkanımız bana 'hoş geldin'e gelmişti.' Ben de ondan kendilerine bir iadei ziyarette bulunmak amacıyla aramıştım ve bugün buradayım. Bu ziyarette ilimizin hem geneline dönük hem de belediye hizmetlerine dönük fikir alışverişinde bulunacağız. Umuyorum ki Hakkari'de görev sürem içerisinde Belediye Başkanımızla diyalog içerisinde güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Bugün burada iadei ziyaret vesilesiyle bulunuyorum. Zaman ayırdıkları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bedirhanoğlu ise Vali Kalkan'ın ziyaretinin kendisini sevindirdiğini söyledi. Bedirhanoğlu, Hakkari'de bulunan devlet görevlileri, buraya hizmet etmek maksadıyla bulunuyorlar. Aksi takdirde kargaşalar yaşanıyor. Burada önemli olan, her gelen yetkilinin bu halkın hayatını daha yaşanılır bir hale getirmesi için bir katkı sunmasıdır, bir hizmet yapmasıdır. Sayın Valimin bu konuda iyi niyetinden şüphemiz yoktur. İnşallah beraber Hakkari'ye çok önemli hizmetleri yapacağız. Buna inanıyoruz. Sayın Valim sanırım buna hazırdır. Biz de bunun için varız diye konuştu.

Vali Kalkan, basına kapalı olarak Başkan Bedirhanoğlu ile bir süre görüştükten sonra belediyeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Necmettin Kalkan Hakkari Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title