Haberler

Hakkari Belediye Başkanı'na 14 Yıl Sonra Gelen Acı Haber

Güncelleme:

Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Fadıl Bedirhanoğlu, oğlunun öldüğü haberini 14 yıl sonra aldı.

Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Fadıl Bedirhanoğlu'nun, PKK'nın dağ kadrosunda olan oğlunun ölüm haberi 14 yıl sonra açıklandı.

Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Fadıl Bedirhanoğlu'nun, oğlunun ölüm haberiyle yıkıldı. Başkan Bedirhanoğlu, memleketi Şırnak'ın Cizre ilçesindeki kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul ediyor. 

ÇATIŞMADA ÖLDÜ

Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nun oğlu 'Çekdar Şaxe' kod adlı Lokman Bedirhanoğlu'nun 1994 yılında Cudi dağında PKK'ya katıldığı ve 12 Kasım 1999 yılında Kuzey Irak Gare dağında çıkan çatışmada öldüğü açıklandı.

EVİNE TAZİYE ÇADIRI KURDURDU

PKK kaynakları tarafından 2 gün önce bu haberin açıklanması üzerine, Belediye Başkanı Bedirhanoğlu memleketi Şırnak'ın Cizre ilçesi'ne giderek, evlerinde taziye çadırı kurdurdu. Başkan Bedirhanoğlu'nun, evinin önünde kurdurduğu taziye çadırında taziyeleri kabul ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Hakkari Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

BÖRTE ÇİNErajon_544@hotmail.com:

Hainlerin sonu bu her zaman ki gibi.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

87
29
yanıtYanıtla
denizli_lietemmert_79@hotmail.com:

siz nasıl insansınız vatan hayinine şehit diye bilecek kadar nasıl kustahlaşıyosunuz insan olun biraz insan .bu topraklar mehmetciklerimizle dolu pkk yeri yok

68
26
yanıtYanıtla
cancanturkkalaslioglu@hotmail.com:

Vatana ihanetin de bir bedeli olmalı değilmi sayın Başkan

67
27
yanıtYanıtla
AZADmehmetsafioncu@hotmail.com:

Ölen her insan için üzüntü duymayan ,insan değildir.

38
48
yanıtYanıtla
Durmuş Ali ÇAĞLARDurmusalicaglar_32@hotmail.c:

Üzümdüm tabiki, ölmeseydi, sürünseydi hain terörist PKK, hepsini allahım Kahhar ismiyle kahretsin, güzelim ülkemi korumak adına bunca masum insanımıza mal olan eşleri kocasız, annaleri evlatsız bırakan hainlere ne denir ki, hepsi kahrolsun, onlara destek verenler de

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIKASDASD@ASDASD.COM:

'ÖLEN HER İNSAN' İÇİN :))))) KUSURA BAKMADA YANLIŞ HABERE YAZMIŞSSIN YORUMUNU :)

yanıt0
yanıt0
KLsnn_dmr_35@hotmail.com:

BÜTÜN VATAN HAİNLERİNİN SONU BU OLACAK GÖRÜN DUYUN BİLİN..KİM VURMUŞSA ÖLDÜRMÜŞSE ELLERİNE SAĞLIK ELLERİ DERT GÖRMESİN...

65
17
yanıtYanıtla
MERT SERTkontaktime@hotmail.com:

ölsün canlarimiz sagolsun kanimizin son damlasina kadar Onurumuzla Direnecegiz iste Onur haysiyet budur Belediye Baskaninin oglu catismada sehit düsmüstür digerlerinki gibi gece klüplerinde barlarda bes yildizli Hotel köselerinde degil Bir tane canimiz bu kadar fasisti burada rahatsiz etmis ise digerleri icin nasil kuduruyorlardir fasistler BÜTÜN KUDUZ FASISTLER TEMIZLENENE KADAR CATISILACAK

23
57
yanıtYanıtla
Geverfirtinali_genc@hotmail.com:

Helal olsun kardeş HAKKARİ/YÜKSEKOVADAN saygılar. Şehitlerimizin hesabını bir bir sorduk sormaya devam edeceğiz. Diz çöküp köle olarak yaşamaktansa ölmek ve öldürmek daha iyidir.

yanıt0
yanıt0
recaiportakal31@hotmail.de:

gever ölmek kelimesi uygun size, nerde pkk li vucudunu sogutacaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title