Haberler

İzmir'de "Amatörün En'leri" ödül töreni düzenlendi

Güncelleme:

İzmir'de Amatör Spor Haftası kapanışı ve "Amatörün En'leri" ödül töreni düzenlendi.

İzmir'de Amatör Spor Haftası kapanışı ve "Amatörün En'leri" ödül töreni düzenlendi.

İzmir Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Bornova Belediyesinin ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü'nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Bornova'nın İzmir'de en çok spor tesisine sahip ilçelerden birinin olduğunu söyledi.

Yerel yönetim olarak yarışmaktan çok tesisleşmeye önem veren bir anlayışa sahip olduklarını belirten İduğ, "Biz yetiştirici konumunda olmak istiyoruz. Bu nedenle tesis konusunda Bornova'da atak yaptık. Çamdibi'nde yapımı devam yüzme havuzunun yanına jimnastik salonu yapacağız. Bizler tesis ve yetiştirici konusunda elimizden geleni yapacağız." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de sporda başarılı olmanın yolunun disiplinli ve düzenli çalışmadan geçtiğini söyledi.

Amatör spor branşlarının önemine değinen Eskici, "Amatöre destek veren herkes bu işi severek yapıyor. Amatör spor kulüplerinde görev alan spor adamları belki ceplerinden para harcıyorlar. Belki vakitlerinin çoğunu sporcu kardeşlerimize harcıyorlar. Tüm spor adamlarımızın amatör sporların gelişmesinde çok büyük emekleri var. Gerçekten de son dönemde amatör spor branşları, bakanlığımız ve yerel yönetimlerin destekleriyle belli bir seviyeye geldi ve ülkemizde tesisleşme hamlesi çok iyi bir şekilde ilerliyor. Ben İzmir'de bunu gördüm çok güzel yatırımlar var ve devam ediyor. Son bir yılda bakanlığımız 42 projeye 212 milyon liralık bir yatırım planlaması oldu." diye konuştu.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar da amatör spor kulüplerine destek veren tüm kurum ve kişiler teşekkür etti.

Etkinlikte, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda artistik jimnastik halka aletinde 5. olan milli sporcu İbrahim Çolak, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda üçüncü olarak Türkiye'ye jimnastik tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Ferhat Arıcan'ın babası Ayhan Arıcan'a, Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası gençler senkronize finalinde ikinci olarak trampolinde Türkiye'ye ilk madalyayı kazandıran Sıla Karakuş ve çeşitli spor branşlarında derece elde eden çok sayıda sporcu ve eğitmenlerine plaket verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çamdibi İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title