Haberler

Gündem Özeti / 20 Aralık 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Avrasya Tüneli açılışına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Avrasya Tüneli açılışına katılacak. Açılışta, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da yer alacak.

(İstanbul/14.00)

2- CHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/13.30/12.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türk-İş Genel Merkezi'ni ziyaret edecek.

(Ankara/13.00)

2- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay'ın cenaze törenine katılacak.

(Afyonkarahisar/13.00)

3- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Elazığ Şehir Hastanesi Finansal Kapanış Tanıtım Toplantısı"na katılacak.

(İstanbul/11.00)

4- TBMM'den

TBMM Genel Kurulunda, Sınai Mülkiyet Kanunu Tasarısı görüşülecek

(15.00)

TBMM Anayasa Komisyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

(16.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Emekli Sandığı Kanunu ile bazı kanun ve KHK'larda değişiklik öngören tasarı ele alınacak.

(14.00)

EKONOMİ

1- TÜİK, kasım ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın başkenti Moskova'da, Halep'teki durum başta olmak üzere Suriye konusunun değerlendirileceği Türkiye-Rusya-İran üçlü dışişleri bakanları toplantısına katılacak.

Çavuşoğlu toplantı öncesi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ikili görüşme gerçekleştirecek.

(Moskova)

2- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun davetlisi olarak gideceği Rusya'da temaslarda bulunacak.

(Moskova)

3- Beşşar Esed rejimi ordusu ve rejim yanlısı terör gruplarının kuşatmasındaki doğu Halep'te sivillerin ve muhaliflerin tahliye süreci ile iç savaştaki gelişmeler izleniyor.

(Halep-İdlib-Şam-Hama-Humus-Lazkiye)

4- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla İstanbul'da toplantı yapacak, kulüp başkanları ile Şehitler Tepesi'ne yürüyerek 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da yaşanan terör saldırılarında yaşamını yitirenleri anacak.

Bakan Kılıç, TFF 1. Lig kulüplerinin başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

(İstanbul/09.00/18.00)

2- Spor Toto Süper Lig takımlarında forma giyen yerli ve yabancı futbolcuların, terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla "Yıldızlar Karması" adı altında Vodafone Arena'da oynayacağı dayanışma maçıyla ilgili basın toplantısı düzenlenecek.

(İstanbul/12.00)

3- Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 3. hafta 5 maçla başlayacak.

D Grubu'nda Beşiktaş, deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak.

(Bolu/20.00)

4- Basketbol THY Avrupa Ligi 13. hafta maçlarında Unics Kazan-Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes-Zalgiris karşı karşıya gelecek.

(Kazan/19.00/İstanbul/20.30)

5- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Banvit, deplasmanda Çekya'nın CEZ Nymbruk takımıyla karşılaşacak.

(Nymbruk/20.30)

6- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 11. hafta maçında Beşiktaş, Eczacıbaşı VitrA'yı konuk edecek.

(İstanbul/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İsmail Kahraman İstanbul Avrasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title