Haberler

Gündem / 21 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Sofrası programına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Sofrası programına katılacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Davutoğlu Davos'ta

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomik Forumu kapsamında, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "Dünya İnsani Zirvesi" konusunda farkındalığı artırmak için verilecek üst düzeyli kahvaltı programına katılacak.

Davutoğlu, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Fransa Başbakanı Manuel Valls ve Kazakistan Başbakanı Karim Masimov ile ayrı ayrı görüşecek, "Türkiye'nin Küresel Rolü" genel oturumundaki konuşmasının ardından basın toplantısı düzenleyecek.

Yatırımcılarla bir araya gelecek Davutoğlu, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansının katkılarıyla WEF Kıdemli Danışmanı Cüneyd Zapsu tarafından verilecek akşam yemeğinde bulunacak.

(Davos) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın annesinin cenaze töreni ile Ünye Ormek açılışına katılacak, Ordu ve 19 Eylül Gazeteciler cemiyetlerini ziyaret edecek.

Şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunacak Kurtulmuş, "Yeni Türkiye Konferansları-5. Türkiye-Rusya İlişkileri Paneli"ne iştirak edecek.

(Ordu/11.46-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Yol-İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısına katılıyor.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Yapı Malzemeleri Piyasa Gözetim ve Denetimi Mobil Sistemi'nin 81 ile Yaygınlaştırılması Programı'na iştirak edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran'daki Suudi Arabistan temsilciliklerine yönelik saldırının yansımalarını görüşmek üzere İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Konseyince, Suudi Arabistan'da düzenlenen olağanüstü toplantıya katılacak.

(Cidde) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirilecek Türkiye-Kırgızistan Ticaret ve Yatırım Forumu'nda konuşacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İspanya'da Prado Müzesi'ni ziyaret edecek, Fitur Fuarı'nın açılışına katılacak, Bulgaristan Turizm Bakanı Nikolina Angelkova, Euroleague'in Üst Yöneticisi Jordi Bertomeu ve sektör temsilcileriyle görüşecek, Madrid Büyükelçiliğince onuruna verilecek akşam yemeğine iştirak edecek.

(Madrid) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen Baraj ve HES Yerli Enerji Kaynakları Fuarı'nın açılışına katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Maliye Bakanı Naci Ağbal, mahalle muhtarlarıyla bir araya geliyor.

Ağbal, Cizre'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Ömür Erbay'ın cenaze törenine katılacak, ziyaretlerde bulunacak, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına iştirak edecek.

(Bayburt/09.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Mekke Diyanet Hastanesini ziyaret edecek.

(Mekke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- TBMM'den.

Genel Kurul'da, çalışan anne adaylarına yeni haklar getiren kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesine ilişkin kanun tasarısı görüşülecek.

(TBMM/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İsrail'in "saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla sokak ortasında öldürdüğü Filistinlilerle ilgili hukuki tartışma ve ölümler dolayısıyla uluslararası toplumdan gelen tepkiler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Diyala'da, Sünnilere ait camilere düzenlenen saldırılar ve Iraklı Sünni vatandaşların bölgeden göç etmeleri için aldıkları tehditlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'deki yürütülen operasyonlar takip ediliyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara /14.30)

2- TÜİK Başkanı Birol Aydemir, basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TÜİK, geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Bina İnşaatı Maliyet Endeksi ile bu yılın ocak ayına ilişkin Tüketici Güven Endeksi'ni açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası gruplarında 5. hafta, 5 maçla tamamlanacak.

A Grubu'nda Amed Sportif Faaliyetler-Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor-Medipol Başakşehir, B Grubu'nda Boluspor-Eskişehirspor, H Grubu'nda ise Giresunspor-Antalyaspor ve Fenerbahçe-Tuzlaspor karşı karşıya gelecek.

(Diyarbakır/12.00/Şanlıurfa/14.00/Bolu/16.00/Giresun/18.30/İstanbul/20.45) (Fotoğraflı)

2- Basketbolda THY Avrupa Ligi Top 16 turu 4. haftası 4 maçla başlayacak.

E Grubu'nda Anadolu Efes, deplasmanda Hırvatistan'ın Cedevita Zagreb takımıyla karşılaşacak.

(Zagreb/20.00) (Fotoğraflı)

3- Basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Kupası son 32 turu Q Grubu 4. hafta maçında Türk Telekom, deplasmanda Polonya temsilcisi Slask ile karşılaşacak.

(Wroclaw/19.30)

4- Voleybolda Avrupa mesaisi.

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 5. haftasında B Grubu'nda Ziraat Bankası, Almanya'nın Friedrichshafen takımını konuk edecek, D Grubu'nda Halkbank, Avusturya deplasmanında Hypo Tirol ile karşı karşıya gelecek.

Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe Grundig, Azerbaycan'ın Telekom Bakü takımına konuk olacak.

Kadınlar Challenge Kupası 3. tur ilk maçında İmperial Hastanesi İdmanocağı, deplasmanda İsviçre temsilcisi Franches-Montagnes ile karşı karşıya gelecek.

(Ankara/19.00/Innsbruck/21.25/Bakü/15.00/Delemont/21.30) (Fotoğraflı)

5- Bayanlar Hentbol Süper Lig'de 16. hafta maçları yapılacak. (Fotoğraflı)

6- Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'a ana tablo 2. tur müsabakalarıyla devam edilecek.

(Melbourne) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title