Haberler

Gültak, şehit anneleri ve 100 yaşını geride bırakmış anneleri ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit Emrah Şahin'in annesi Gülay Şahin, şehit Ömer Koca'nın annesi Ayşe Koca, şehit Hüseyin Çelik'in annesi Sakine Çelik, şehit Emre Öztürk'ün annesi Beyaz Öztürk ve şehit Mustafa Korkmaz'ın annesi Yeter Korkmaz'ı...

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit Emrah Şahin'in annesi Gülay Şahin, şehit Ömer Koca'nın annesi Ayşe Koca, şehit Hüseyin Çelik'in annesi Sakine Çelik, şehit Emre Öztürk'ün annesi Beyaz Öztürk ve şehit Mustafa Korkmaz'ın annesi Yeter Korkmaz'ı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Gültak, gün dolayısıyla ayrıca, 100 yaşını geride bırakan Remziye Mutlu ile Gülşan Yaman'ı da İhsaniye ve Özgürlük mahallelerinde bulunan evlerinde ziyaret ederek, bir asrı geride bırakan annelerin 'Anneler Günü'nü kutladı. Kimi zaman duygusal anlarında da yaşandığı ziyaretlerde, annelerle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden, bir istekleri olup olmadığını soran Gültak, evlatlarını vatan toprağına teslim eden şehit anneleri ile 100 yaşını geride bırakan annelere, Türk bayrağı, isimlerine özel hazırlanmış plaketler ve iğne oyalı yazmalar hediye etti.

Şehit anneleri, "Yaralı yüreklere dokunmanız bizleri çok mutlu etti. Sanki oğlum gelmiş gibi sevindik" sözleriyle duygularını dile getirirken, şehitlerin yakınları ise "Sizlerin geleceğinizi bilmenin heyecanı bile çok güzel. Günler öncesinden bu heyecan başlıyor" diyerek teşekkür ettiler.

Evlerinde ziyaret ettiği şehit anneleri ile bir asırlık ömrü geride bırakan annelerin 'Anneler Günü'nü kutlayan Gültak'ın hediye ettiği ve isme özel hazırlanmış plaketlerin üzerinde, 'Dünyada yaş alarak güzelleşen en kıymetli varlıklarımız, yıllar geçse de saçlarına aklar düşse de nesiller değişse de değişmeyen şeydir senin anneliğin. Annelerine annelik katacağın nice ömürler diliyorum' yazılı ifade dikkat çekti.

Başkan Gültak'ın, şehit Mustafa Korkmaz'ın annesi Yeter Korkmaz'ı, Mesudiye Mahallesi'nde bulunan evindeki ziyaretine, İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Kalaycıoğlu, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ile MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Korkmaz Anneler Günü Akdeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title