Haberler

Grevdeki İşçiler Türkiye Barolar Birliği'nde Buluştu

Güncelleme:

Türkiye Barolar Birliği tarafından 23 Ekim 2013 Çarşamba günü düzenlenen, "THY Grevi Bağlamında Uçuş Güvenliği ve Çalışma Barışı Sempozyumu" grevdeki emekçiler ve onları destekleyen işçilerin buluşma platformu oldu.

Türk-İş ve Disk ile bu konfederasyonlara bağlı çok sayıda sendika işçisinin stant açarak seslerini duyurdukları sempozyum Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Flamalar, bayraklar, dövizler ve broşürlerle süslenen kongre merkezi fuaye alanı emekçi dayanışmasına sahne oldu. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği sempozyumda, konuşmacılar büyük bir coşkuyla, zaman zaman sözleri sloganlarla bölünerek izlendi.

Türkiye Barolar Birliği de salonu "Emeğin Hukuku Sahipsiz Değildir", "Yurtta Barış İçin Çalışma Barışı", "Emekçinin Sesi Yükseliyor", "Türkiye Barolar Birliği Emeğin Yanında" sloganlarının ve grev fotoğraflarının yer aldığı afişlerle donattı.

Sempozyum Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun açış konuşmasıyla başladı. Feyzioğlu, konuşmasında emekçilere geleceği birlikte inşa etme çağrısında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özdemir Özok Türk İş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title