Haberler

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdede! İlk ipuçları şimdiden geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pazartesi yeni müjdemiz olacak" diyerek heyecan yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin son dönemde yoğunlaştığı enerji keşifleriyle ilgili önemli bir haberi vatandaşlarla paylaşması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca keşfedilen gazların vatandaşların evine iletilmesiyle ilgili çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün yaptığı açıklamada, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız. "Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından gözler yeni müjdeye çevrildi. Kulislerden gelen ilk ipuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yeni enerji keşifleri hakkında önemli bir bilgiyi vatandaşlarla paylaşacak. Ayrıca keşfedilen enerjilerin vatandaşların evine yönlendirilmesi açısından da çalışmalar hızlandırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda da güzel haberleri vatandaşlarla paylaşması bekleniyor.

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdede! İlk ipuçları şimdiden geldi

"SADECE ERZURUM'A YAPTIĞIMIZ YATIRIM 4 MİLYARI GEÇİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada konuyla ilgili şunları söylemişti: "Erzurum'un kışı ve soğuğu meşhur olabilir. Ama bizim de ülkemizin dört bir yanını sarıp sarmaladığımız doğal gaz hatlarımız var. Bugün Olur, Tekman, Çat ve Karayazı ilçelerimizi de doğal gaz ile buluşturuyoruz. Böylece Erzurum'un 20 ilçesinin 19'u doğal gazın rahatlığına ve ekonomikliğine kavuşuyor. Sadece Erzurum'da yaptığımız doğal gaz yatırımları yaklaşık 4 milyar lirayı geçiyor.

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdede! İlk ipuçları şimdiden geldi

"KEŞFETTİĞİMİZ GAZI SİSTEME BAĞLAMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız. Aynı şekilde Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak. Hep söylediğim gibi, Türkiye'nin imkanlarını milletimizin her kesimine sunarak adım adım refahımızı yükseltecek, güvenliğimizi güçlendirerek huzurlu bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

ekrem celebi :

lafontenden masalllar

125
85
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen ama arada fark var masali anlatan köse oluyor dinleyenlerde zamdan mayisiyor

yanıt52
yanıt13
Onur Yener:

Merak etme sizler içinde birkaç heykel dikkeriz.

yanıt29
yanıt50
Hasan Has:

O kadar nankörsünüzki bu kadar hizmet yapılmış verdiği sözleri yerine getirmiş ama siz görmezsiniz.

yanıt39
yanıt67
Halil Bagır:

2 senede bir seçim yapılsa doğalgaz ihraç edecek hale geliriz ????

142
63
yanıtYanıtla
Onur Yener:

CHP nin diktiği heykelle mutlu olupta böylesi müjdelere ve laf edip akılları sıra itabırsızlaştırmaya çalışan insanları anlamıyorum.

85
115
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ne alaka ikdidari savunacak laf bile bulamaz hale geldiginizin farkindamisin.

yanıt12
yanıt5
Tumbak:

Vatandaşa yansıyacağı yok. Seçim propagandası. Bizede Ingilterede Magi Tacher demişti North Sea de ingilizlerin bulduğu gaz'dan nasıl yararlanacağmızı. Bu güne denk hiç etkisi olmadığı gibi fiyatlar %60 ZAMLANMIŞ.Geceleyin yemek ten sonra ısınmak için soluğu yatakda alıyoruz.

104
94
yanıtYanıtla
Mehmet Emin Kara:

Bak arkadaş, eğer gaz çıkar evimize gelirde zam yapılırsa o zaman konuşursun şu an siyasi konuşmaya gerek yok bu bir nimet bugün Tayyip var yarın yok ama bu doğalgaz bu vatanın geleceği için çok önemli. Norveç lilerin bulamadığını bulmaları bile yetmez mi?

yanıt34
yanıt48
Hakan Soyadi:

Yolcu uçağı yapmışlardı yere daha inemedi 68 kez gaz bulduk demişlerdi hepsi pos cikti yerli araba diye kadillak ın patentini aldılar onuda beceremediler patent parası gene halktan gitti bundan da bir umudum yok

79
115
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title