Haberler

Görme Engelli Çiftin Nikahını Belediye Başkan Vekili Kıydı

VAN'ın Edremit İlçesi'nde, görme engelli Şirin Bilen ile Ahmet Karabulut çiftinin nikahını, Edremit İlçesi Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli kıydı.

VAN'ın Edremit İlçesi'nde, görme engelli Şirin Bilen ile Ahmet Karabulut çiftinin nikahını, Edremit İlçesi Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli kıydı. Başkan Vekili Çiçekli, çifte tam altın hediye ederken, Antalya'ya da balayına göndereceğini söyledi.

Engelliler Haftası nedeniyle Edremit İlçesi'ndeki Kocaeli Van Dostluk Parkında Uçurtma Şenliği ve piknik programı düzenlendi. Programda, görme engelli 22 yaşındaki Şirin Bilen ile 25 yaşındaki Ahmet Karabulut da evlendi. Genç çiftin nikahını ise Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli kıydı. Çiçekli, kendisinin Belediye Başkan Vekili olarak ilk nikah kıyma tecrübesi yaşadığını söyledi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Çiçekli, genç çifte önce nasihatta bulunarak, "Evlenmede asıl olan aile birliğini ömür boyu huzur ve mutluluk içinde korunmasıdır. Sürdürülebilir bir evlilik, sevgi saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Aranızdaki dayanışma çocuklarınızında mutluluklarının temeli olacaktır" dedi.

Birbirlerini çok seven ve ailelerin karşı çıkması nedeniyle kaçan aşıklar, kıyılan nikahla dünya evine girdi. Başkan Vekili Çiçekli çifte tam altın taktı. Ardından da çifti hediye olarak Antalya'ya balayına göndereceğini açıklayan Çiçekli, davetlilerden alkış aldı.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karabulut Antalya Çiçekli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title