Haberler

Göreme Belediye Başkanı, oğlunun kaçak yapısını yıktırdı

Güncelleme:

Kapadokya'da peribacalarına yakın olduğu gerekçesiyle haklarında yıkım kararı alınan yapıların yıkımına devam ediliyor. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in oğlu Mert Eren'e ait olduğu öğrenilen kahvaltı salonu da yıkıldı.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Görkündere vadisinde bulunan ve Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in oğlu Mert Eren'e ait olan kahvaltı salonu, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı ekiplerce yıkıldı.

OĞLUNA AİT İŞLETMEYİ YIKTI

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in oğlu Mert Eren'e ait olduğu öğrenilen kahvaltı salonunun yıkımı için Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in Kapadokya Alan Başkanlığına vermiş olduğu dilekçenin ardından yıkımının yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Ömer Eren Nevşehir Göreme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (26)

HIRTAPOZ TAHSiN:

O binanin ne zaman yapildigini bir aciklasana baskan. . . Acildigi tarihten bu yana getirisi vardi ama sesin yoktu. Ne zaman pandemiden dolayi is yapamaz oldu yikmasi kolay diii mi?

21
5
yanıtYanıtla
dogrucu:

korler sagırlar bırbırını agırlar yaparken nerdeydınız

21
2
yanıtYanıtla
Xyz:

Reklam yapacaklarya.

yanıt0
yanıt0
KARA iBiK-KIYMIK GiBiDiR HEP BATAR:

Yahu o binanin ne zaman yapildigini, ne kadar süredir isletildigini yani para kazandigini bir yazsaniz da icimiz rahatlasa. . . Pandemi nedeniyle is yapamayinca yikmak kolay da, ayakta durdugu sürece niye ilgilenmedin ki eyyy sayin muhterem baskan? Cevap gayet basit, tabii ki getirisi vardi da ondan.

15
3
yanıtYanıtla
doğan:

HEPSİ BİR HİKAYE

14
4
yanıtYanıtla
0131:

dagin görünen kismi. . . .

13
5
yanıtYanıtla
su:

Daha iyisini yapmak içindir.

10
6
yanıtYanıtla
BELEDİYE BAŞGANI:

Ne koysam yaranamıyorum

yanıt0
yanıt3
almanya:

eeeeee koltuk korkusu tabiki bomba patladi isterse yikmasin

12
3
yanıtYanıtla
adığe:

vah vahhhhh yapılırken hiç haberi olmamış yazık oldu emeklere.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title