Haberler

Golden Horn Brass, Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Sahne Alacak

Güncelleme:

"Golden Horn Brass", 2 Nisan 2014, Çarşamba akşamı Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde (SGKM) sahne alacak.

Bakır nefesli enstrümanları konserler aracılığıyla daha yaygın hale getirmek amacıyla Begüm (Gökmen) Azimzade tarafından kurulan "Golden Horn Brass", 2 Nisan 2014, Çarşamba akşamı Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde (SGKM) sahne alacak.

Klasik, jazz, pop ve Anadolu ezgilerini kendi üslubu ile birleştirip sentezleyerek geniş bir repertuvar sunan "Golden Horn Brass", 2 Nisan 2014, Çarşamba akşamı Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi SGKM'de sahne alacak. Saat 20.00'de başlayacak olan konseri sanatseverler ücretsiz olarak takip edebilecek.

Türkiye'nin ilk bakır nefesli beşlisi olan "Golden Horn Brass"; 'bakır nefesli enstrümanları' konserler aracılığıyla daha popüler hale getirmek amacıyla kurulmuş ve çalışmalarına 2004 Temmuz ayından bu yana devam ediyor. Klasik batı müziği eğitimi almış olan grup üyeleri, halen Bilkent Senfoni Orkestrası, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndaki görevlerinin yanı sıra Golden Horn Brass grubuyla da çalışmalarını sürdürüyor.

Daha geniş kitlelerin bakır nefesli enstrümanlarla tanışmasını hedefleyen "Golden Horn Brass" Grubu; iki trompet, korno, trombon ve tubadan oluşuyor.

Begum Azimzade-Korno
Elmar Azimzade -Trompet
Metin Keşkek-Trompet
Dilan İlhan-Trombon
İvan Karst-Tuba/Efonyum

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title