Haberler

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın yıl sonu sergisi, geniş katılımla Gölcük Kongre Sarayı'nda gerçekleşti

Güncelleme:

GÖLMEK'in 18 kurs merkezinde, bin 900 kursiyerin ürettiği el emeği göz nuru binlerce eserden oluşan muhteşem yıl sonu sergisi geniş katılımla açıldı.

Gölcük Kongre Sarayı'nda düzenlenen açılış törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Sayın Nihat Abiş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, meclis üyeleri, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve 500'e yakın vatandaş katıldı.

BAŞKAN SEZER KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

Yıl sonu sergisinin açılışında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Geçmişten gelen kültürümüzün, milli birikimimizin, sanatımızın, sizlerin ellerinden yansımasını bu ilçede görmek benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Nasip olursa inşallah ilçemizde bu el emeği göz nuru ürünlerin bir satış yeri olmasını istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de bu konuda çalışması var, internet ortamında da satılmasını sağlamak istiyoruz. Usta eğiticiler başta olmak üzere kursu başarıyla tamamlayarak mezun olan kursiyerlerimizi, ayrıca; büyük emek harcanarak yapılan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı başarılı sergi için de kursiyerlerimizi kutluyorum. Bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BİNDEN FAZLA ESER BEĞENİYE SUNULDU

Konuşmaların ardından Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve beraberindeki davetlilerin katılımıyla kesilen kurdelenin ardından GÖLMEK yıl sonu sergisi ziyarete açıldı. Açılan sergide GÖLMEK'in 18 kurs merkezindeki kurslara katılan bin 900 kursiyer tarafından üretilen 1000'den fazla eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 24-27 Mayıs tarihlerinde açık kalacak sergide farklı branşlarda üretilen el emeği, göz nuru ürünler sergilenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Yıldırım Sezer Hisarcık Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title