Haberler

Gol Kavgasında Kalbinden Bıçaklandı

Güncelleme:

17 yaşındaki Hurşit Tuncer, futbol maçında golün sayılmaması nedeniyle çıkan kavga sırasında kalbinden bıçaklandı.

Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne bağlı Uluyatır Beldesi'nde futbol maçında golün sayılmaması nedeniyle çıkan kavga sırasında bıçakla kalbinden yaralanan 17 yaşındaki Hurşit Tuncer yaşam savaşını kazandı.

Uluyatır Beldesi'nde 4 gün önce futbol maçı oynayan iki grup arasında atılan bir golün sayılmaması üzerine kavga çıktı. Kavgada, 16 yaşındaki Süleyman K., karşı takım oyuncularından 17 yaşındaki Hurşit Tuncer'i kalbinden bıçaklandı. 112 Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne getirilen Tuncer'e, burada ilk müdahalesi yapılarak kalbindeki kanama tamponla durduruldu. Hurşit Tuncer, daha sonra ameliyata alındı. Aldığı bıçak darbesi nedeniyle yaşama ihtimali oldukça zayıflayan Hurşit Tuncer, yapılan başarılı açık kalp ameliyatı ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Yoğun bakımda 3 gün kalarak kendisine gelen Hurşit Tuncer, bıçaklanma olayını, hastanede olanları hiç hatırlamadığını anlatırken, "Ailem ve doktorlar başarılı bir ameliyat ve biraz da şansımla yeniden hayata döndüğümü söylüyor" dedi. Bıçaklama zanlısı Süleyman K. ise, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gaziantep Cezaevi'ne gönderildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Nizip Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Müfit Şansal ile Kardiyoloji Uzmanı Dr. Musa Çakıcı ise, "Kalbinden bıçaklanan bir kişinin yaşama ihtimali çok zayıf. Hastamızın kalbinde 3 santim derinlikteki bıçak darbesi yüzünden kanama vardı. Öncelikle kanamayı durdurup, gerekli operasyonu yaptık ve biraz da şansıyla yaşama tutundu. Erken müdahale de hastamızın hayata dönmesinde etkili oldu" diye konuştu.

Gaziantep / Nizip

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep Uluyatır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title