Haberler

Gökçek'ten "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı anketi yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna çarpıcı yanıt

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam katıldığı canlı yayında yine Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Elinde belgelerin bulunduğunu ve Mansur Yavaş'ın siyasi hayatının 3 ay içinde biteceğini iddia eden Gökçek, kendisine yöneltilen "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna da beklenmeyen bir yanıt verdi ve "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski başkan Melih Gökçek'in gündeminden düşmüyor. CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularına yanıt veren Gökçek elinde belgeler bulunduğunu öne sürerek "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" dedi.

"YAVAŞ'IN İCRAATLARIYLA İLGİLİ BANTLARI GÖSTERECEĞİM"

Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadesini kullandı.

"MANSUR YAVAŞ GECE GÜNDÜZ KAMPANYA YAPIYOR"

Gökçek, "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya. Gece gündüz kampanya yapıyor" yanıtını verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Mansur Yavaş Melih Gökçek Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (17)

Eğrioturdoğrukonuş:

Programı biraz izledim Melih Gökçek, Mansur Yavaş ı canlı yayında tartışmaya davet etti. Mansur enden çıkamıyor?

85
243
yanıtYanıtla
bekir yapici:

gökcek´in herhangi bir makami ünvani olmadigi ve kendine muhatap görmedigi icin olabilirmi ?

yanıt61
yanıt12
selahattin şahin:

Gökçek e bı soda aciverin midesi bozuldu herhalde

186
80
yanıtYanıtla
ERKAN :

nasıl içerlemiş nasıl içerlemiş. bi türlü hazmedemiyor. seçimlerde de belgeler koydunuz mahkeme mansur yavaşı haklı buldu. iftira olduğu çıktı ortaya

213
47
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

hazımsızlık çok kötü

157
50
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Melih başkana başkanlık yaptığı dönemde iş yaptırmamak için yüzlerce dava açtılar hepsinden aklandı chp'nin tek yaptığı iş iftira küfür hakaret kışkırtma provakasyon algı başka iş bilmezler.

38
126
yanıtYanıtla
Mümin Vatansever:

NEREMİZLE GÜLELİM ........

yanıt62
yanıt14
Sadık:

Chp nezaman dogru konuştuki

27
118
yanıtYanıtla
Aac Cca:

Babanın arabası gibi belediyenin makam aracını seçimi kaybettiğin halde kaç ay kullandın Gökçek bize muamele yapma

121
19
yanıtYanıtla
Seyhan Çubukçu:

Mansur yavaş hep dürüstür, nokta.

105
30
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title