Haberler

Giresun'da Dün Dere Yatağına Düştü, Bugün Kurtarılabildi

Giresun'da dün dere yatağına düştü, bugün kurtarılabildi GİRESUN? un Görele ilçesi Sisdağı yaylasında dün balık avlamak isterken dere yatağına düşen 65 yaşındaki Mustafa Karagün bugün yapılan çalışmalarla kurtarıldı.

Giresun'da dün dere yatağına düştü, bugün kurtarılabildi

GİRESUN? un Görele ilçesi Sisdağı yaylasında dün balık avlamak isterken dere yatağına düşen 65 yaşındaki Mustafa Karagün bugün yapılan çalışmalarla kurtarıldı. Vücudunda kırıklar olduğu belirlenen Karagün tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre dün Beyazıt köyünden arkadaşı Halil İbrahim Güneş ile birlikte Sisdağı yaylasına giden Mustafa Kargün, akşam saatlerinde köye dönerken balık avlamak için Zıva deresine inerken dengesini kaybederek dere yatağına düştü. Vücudunda kırıklar olaşan ve dere yatağından çıkamayan Kargün'ün arkadaşı Güneş, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Dün gece olay yerine gelen jandarma, AKUT, UMKE ve AFAD ekipleri Kargün'ü kurtarmak için çalışma yaptı ancak başarılı olamadı. Bugün devam edilen kurtarma çalışmaları sonrasında ekipler öğle saatlerinde Mustafa Kargün'e ulaşabildi. Sedyeaye konulan Mustafa Kargün, ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yaklaşık 300 metre taşınarak yürüyüş yoluna çıkarıldı, ardından da yaklaşık bir kilometre boyunca sedyede taşınan Kargün, ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastenesi'ne gönderildi.

Kurtarma çalışmalarına katılanlardan Muammer Güneş, Mustafa Kargün' ü olayı haber aldıktan sonra yaylaya gelere kurtarmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını söyledi, kurtarma çalışmasına katılanlara teşekkür etti.

Bu arada, AK Parti Giresun Milletvekili Turhan Alçelik ile Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan da kurtarma çalışmalarını izledi.

Hakan KABAHASANOĞLU/GÖRELE (Giresun), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil İbrahim Güneş Giresun Görele Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title