Haberler

GESİAD Öncülüğünde Efendimizi Anıyor

Güncelleme:

Kutlu Doğum gecesi ve En Sevgiliye Mektup konulu yarışmanın ödül törenini gerçekleştirecek

Bor Belediyesi ve Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), 20 Nisan 2012 tarihinde Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Kutlu Doğum gecesi ve En Sevgiliye Mektup konulu yarışmanın ödül törenini gerçekleştirecek. Bor belediyesi Başkanı Sıtkı Erat "Kutlu Doğum Haftası"nın amacı, kutlu doğumun sahibi olan Peygamber efendimiz (sav)'i daha iyi anlamak, daha iyi anlatmak, onun bütün yönleriyle tüm insanlar tarafından en iyi şekilde tanınmasını sağlamaktır.dedi.

GESİAD yönetim kurulu başkanı Ali Erol, "Kutlu Doğum Haftası" O'na olan inancı ve samimiyeti daha bir artırıp, O'na olan ihtiyacı tespit ederek, ümmet ile peygamberin mana ikliminde buluşturulduğu ve O'na sahip çıkmak için verilen mücadelenin en yoğun olarak yaşandığı haftadır. Bizde Efendimizi daha iyi anlama adına Bor Belediyesi ile birlikte böyle bir program yapmayı düşündük dedi.

20 Nisan tarihinde yapılacak olan programda , yaklaşık 15 albümü bulunan, 40 dan fazla bestesi olan Mustafa Demircinin İlahileri ve eserlerinin sunulacağı, ulusal ve uluslararası ezbere Kuran-ı Kerim okuma yarışmalarında birincilikler elde eden , Diyanet İşleri Başkanlığında 12 yıldır görev yapan İngilizce, Arapça ve Osmanlıca bilen ve ramazan ayında Star tv de program yapan Selman Okumuş beyin Kuran Tilaveti sunacağı programın sunuculuğunu ,Zambak yayınlarından çıkmış, Dilden Dile Öyküler, Canlı Hikayeler ve Anlatılacak Öyküler isimli 3 derleme hikaye kitabı daha bulunan Asım Yıldırım'ın da katılımı da halkı şimdiden bekleyişe sürüklüyor.

Desteklerini esirgemeyen Bor belediyesi Başkanı Sıtkı Erat yapılan bu tür etkinliklerden yeterince memnun olduklarını ve bu alanda yapılacak tüm programlara da destekte bulunacaklarını iletti. Gecede ayrıca, En Sevgiliye Mektup yarışması kapsamında ilköğretim, lise ve 18 yaş üstü olmak üzere 4 farklı kategorilerde Peygamber Efendimize yazılan mektupların arasından seçilen dereceye giren yarışmacılara, birinciye Cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın olan ödüllerimiz takdim edilecektir. Program 20 Nisan günü saat 20.00 da bor yolu Niğde Üniversitesi (BESYO) kapalı spor salonunda yapılacaktır. Bor Belediyesi Başkanı Sıtkı Erat "Efendimizi Anma programımıza tüm halkımız ücretsiz olarak davetlidir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sıtkı Erat Erol Kutlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title