Haberler

"Gençlerle Bir Arada Olmaktan Mutluyuz"

Güncelleme:

Yusuf Uzun, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, başkan yardımcıları ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Beylikdüzü Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen aylık personel toplantısına, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, başkan yardımcıları ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı. Uzun daha sonra Mesleğim Okulları'nın düzenlediği kahvaltıya da katılarak öğrencilerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Müftülüğü, kendi çalışanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Başkan Uzun, "Beylikdüzü' nün geleceği ve moral değeri açısından manevi dünyamızın liderlerine teşekkür ederim. Beylikdüzü Müftülüğü' nden, Beylikdüzü Belediyesi'nde görev başlayan Hz. Halid Camii İmamı Mahir Artık'a yeni görevinde başarılar dilerim" dedi. Başkan Uzun, "Bu bir ayrılık değil, yine beraberiz" diye belirtti. Daha sonra 20 yıldır görevde bulunan Mahir Artık hocayı, Başkan Uzun ve Müftü Küçük yaptığı hizmetlerden dolayı plaketlerle ödüllendirdi.

"Sizleri Tüm Faaliyetlerimizde Görmekten Memnun Oluruz"

Başkan Uzun, Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde Mesleğim Okulları'nın öğrenci ve velilerinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Programda Uzun, gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. "Okulumuzun komşu ilçede olmasına rağmen, Beylikdüzü Kültür Merkezi (BKM) tüm öğrencilerimize açıktır. BKM' de bir gençlik merkezi oluşturduk, gerek gençlik merkezi, gerekse kültür merkezinin diğer faaliyetlerinden faydalanabilirsiniz. Bundan da çok memnun oluruz, sizleri bu merkezleri birlikte kullanmaya davet ediyoruz" dedi. Okulun kurucusu Nihat Kırmızı, Başkan Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı' ya katkılarından dolayı çiçek takdim etti. Programa AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ve meclis üyesi adayları da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Küçük Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title