Haberler

Sesi duyan arkadaşları yardımına koştu ama yetmedi! Genç polis memuru karakolda kendi silahıyla intihar etti

Güncelleme:

Zonguldak'ta sabah saatlerinde görevli olduğu karakola giden polis memuru M.T., henüz bilinmeyen bir nedenle intihar etti. Genç polise ilk müdahaleyi arkadaşları yaparken, olay yerine gelen sağlık ekipleri polisin hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu içerisinde yaşandı. İddiaya göre sabah saatlerinde göreve gelen polis memuru M.T. (26) henüz belirlenemeyen bir nedenle görev yaptığı karakol içerisinde kendi silahı ile intihar etti.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Meslektaşlarının ilk yardım yaptığı polis memuru için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi.

OTOPSİSİ YAPILACAK

Savcılığın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından meslektaşları genç polis memurunun cansız bedenini otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Yaşanan olay sonrası Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı da Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek incelemelerde bulunup olay hakkında bilgi aldı.

İNTİHAR NEDENİ BİLİNMİYOR

3 yıldır Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurunun çevresinde sevilen birisi olduğu öğrenildi. Polis memurunun neden intihar ettiği henüz belirlenemezken, savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zonguldak 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Yazik:

Emniyette yöneticilerin yaptığı mobbing hicbir kurumla mukayese edilemeyecek kadar fazla yoksa 26 yaşında bi insan niye canına kastetsin bu vebal herkesi yakar

89
7
yanıtYanıtla
Emekli polis:

En doğru yorumlardan birisi, bir arkadaşım yapılan haksızlıklar sonucu eşi ile sorun yaşarken, başka yere tayin edildiğinden eşiyle arasını düzeltemedi boşandılar, 2 tane çok küçük çocukları vardı, yönetimin arkadaşa hiç olumlu yaklaşımı olmadı tersine olumsuz hareketleri neticesi gece görevinde başına dayadığı silahı son anda aldım, yönetimle kavga ettim suçlu ben oldum. Kardeşim hala yaşıyor çok şükür. emekliyim İNSAN olduğumu şimdi anladım.

yanıt7
yanıt0
Vatandas:

Kim bilir nasıl bir derdi vardır içinde bilinmez. İnsanı yakıp yıkan düşünceler ve stres Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum.

49
1
yanıtYanıtla
mhmt:

derdin ne olduğunu bilmeyenler kendi derdini Everest zannedermiş. Allah rahmet eylesin

43
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

KESİN BORSADAN BATMIŞTIR

12
28
yanıtYanıtla
Naim:

Ah be kardeşim yakışırma sana be senin yerinde olmak için neler vermezdim senin yaptığına bak

15
22
yanıtYanıtla
nsrn:

beğenmediğin hayatın başkalarının hayali olabilir

26
11
yanıtYanıtla
Polis:

Siz olaya polislik mesleği açısından bakmışsınız anlaşılan ama ordaki olay derdin ne olduğu. Polis olmak isteyebilirsiniz ama intihar ettirecek bir derdin kimsenin hayali olacağını sanmıyorum.

yanıt1
yanıt0
abidin:

intihar sebebi yüzde yüz belli, bunu polisten başka kimse bilemez, sorumluların ceza almıyacağını bildiği için hatta ve hatta üzerine sürgünler yiyeceği için sesini çıkartamaz içine atar, içine atıncada böyle sonuçlar çıkar. belki kavga ayırırken kepi düştü diye kepsizlikten ceza yedi kimbilir, yada sürgün yedi, teşkilatta bu tip saçma cezalar çok olur

27
9
yanıtYanıtla
fetdat:

işin sonunda para borsası cıkar tahmin ediyorum

11
14
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title