Haberler

Gelecek Partisi'nden 31 Mart seçim stratejisi açıklaması

Güncelleme:

Gelecek Partisi Parti Sözcüsü Hasan Seymen, partisinin 31 Mart yerel seçimleri için belirlediği stratejiye dair açıklama yaptı. Seymen, partinin kendi adaylarıyla bazı bölgelerde seçime gireceğini, bazı bölgelerde ise ortak adaylarla yer alacağını belirtti. Ayrıca daha önce açıklanan adaylar dışında başka bir adayın veya partinin desteklenmeyeceğini vurguladı.

Gelecek Partisi Parti Sözcüsü Hasan Seymen, partisinin 31 Mart yerel seçimleri için belirlediği stratejiye dair açıklama yaptı. Seymen, "Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde bazı seçim bölgelerinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla, bazı seçim bölgelerinde ise ortak adaylarıyla; bir diğer seçim bölgelerinde ise adayın şahsına destek açıklamak suretiyle seçim stratejisini belirlemiştir. Gelecek Partisi olarak olarak önceden açıklanan isimlerin dışında herhangi bir adayın veya başka bir partinin desteklenmesi söz konusu değildir" dedi.

Gelecek Partisi Parti Sözcüsü Hasan Seymen, X sosyal medya hesabından, Gelecek Partisi'nin 31 Mart yerel seçimleri için belirlediği stratejiye ilişkin açıklama yaptı:

"Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde bazı seçim bölgelerinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla, bazı seçim bölgelerinde ise ortak adaylarıyla; bir diğer seçim bölgelerinde ise adayın şahsına destek açıklamak suretiyle seçim stratejisini belirlemiştir. Ortak adaylar ve şahıslarına destek açıklanan adaylar daha önce genel merkezimizce belirlenip kamuoyuna açıklanmıştır. Gelecek Partisi olarak olarak önceden açıklanan isimlerin dışında herhangi bir adayın veya başka bir partinin desteklenmesi söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: ANKA / Güncel

Gelecek Partisi Hasan Seymen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title