Haberler

Gaziantep'te 3 Aile Arasındaki Husumet Barıştırıldı

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip ilçesinde geçmişte yaşanan kavgalar nedeniyle aralarında husumet bulunan Kılıç, Akpek ve Yaprak aileleri, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve eski Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın önderliğinde barıştırıldı. Barış töreninde aile fertleri bir araya gelerek husumeti sonlandırdı ve dua etti. Belediye Başkanı Sarı, bu güzel adımın gelecekte güzellik ve iyilik getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde aralarında husumet bulunan 3 aile barıştırıldı.

Geçmişte yaşadıkları kavga nedeniyle aralarında husumet oluşan ilçedeki Kılıç, Akpek ve Yaprak ailelerinin barıştırılması için Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve eski Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan kollar sıvadı.

Belediye Başkanı Sarı ve Akdoğan'ın önderliğinde 3 ailenin fertleri buluşturuldu. Buluşmada aile fertleri arasında husumet sonlandırıldı, dua edildi.

Sarı, buluşmadaki konuşmasında, barışan ailelilere teşekkür etti.

Belediyesinin büyük hayra ve güzel barış törenine ev sahipliği yaptığını ifade eden Sarı, "Kılıç, Akpek ve Yaprak aileleri arasındaki husumetin barışla sonlandırılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğe atılan bu güzel adımın güzellik ve iyilik getirmesini temenni eder, barış kardeşlik, birlik ve beraberlik tohumunun kalplerimize yerleşmesini dilerim. Bu hayra ve barışa emek veren, gayret gösteren herkesten Allah razı olsun" dedi.

Akdoğan ise günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, "Bu sebeple küskünlükleri bir tarafa bırakıp barışı tercih eden ailelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Fevzi Akdoğan Mehmet Sarı Gaziantep İyilik Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title