Haberler

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, Göreve Başladı

CHP'den Fındıklı Belediye Başkanı seçilen Ercüment Şahin Çervatoğlu, göreve başladı.

CHP'den Fındıklı Belediye Başkanı seçilen Ercüment Şahin Çervatoğlu, göreve başladı.

Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Çervatoğlu, ardından devir teslim töreni için Fındıklı Belediyesine geçti.

Çervatoğlu, görevi devraldığı eski başkan Adnan Özbalaban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Fındıklı hepimizin. Fındıklı'yı herkes kadar biz de sevdik. Başkanımız da sevdi. Yaptığı bütün işler için çok çok teşekkürler. Yapamadıkları, eksik kaldığı yerden devam etme sözünü veriyoruz. Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz. Bizim adımız da soyadımız da Fındıklı." dedi.

Özbalaban ise her başlangıcın bir sonu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Fındıklı halkına çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar kimseye nasip olmamış, üç dönem gibi uzun bir süre başkanlık yaptım. Yaptıklarımız ortada. Ben şahsım adına bir şeyler yaptığım inancımdayım. Bundan sonra siz devir alacaksınız. İnşallah daha iyisini yaparsınız. Her şey Fındıklı için, ortak paydamız Fındıklı."

Konuşmaların ardından Çervatoğlu makam odasının kapısını sökerek göreve başladı.

Devir teslim törenine, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, partililer ve belediye çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ercüment Şahin Çervatoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title