Haberler

Fiat Ticari Araçlar Sonbaharı Avantajlarla Karşılıyor

Tofaş çatısı altındaki Fiat, ticari araç sahibi olmak isteyen müşterileri için hazırladığı avantajlı kampanyalarını eylül ayında da sürdürüyor.

Tofaş çatısı altındaki Fiat, ticari araç sahibi olmak isteyen müşterileri için hazırladığı avantajlı kampanyalarını eylül ayında da sürdürüyor.

Fiat açıklamasına göre, aylık 290 liradan başlayan taksit avantajlarının yer aldığı kampanya kapsamında, müşterilere Fiat'ın ticari araç ailesinin üyeleri Doblo, Fiorino ve Ducato modellerinde 24 bin liraya 24 ay vadeli yüze 0,79 faizli kredi fırsatı sunuluyor.

Fiat ticari araç modellerinden birini peşin satın almayı tercih eden müşteriler ise anahtar teslim fiyatı üzerinden 4 bin liraya varan özel indirim imkanlarından faydalanabiliyor.

Eylül ayı boyunca bir Fiat Doblo, Fiorino veya Doblo almak isteyenlere, tercihini düşük faizli ve uzun vadeli krediden yana kullandıklarında Koç Fiat Kredi'nin sağladığı, 24 bin liraya 24 ay vadeli yüzde 0,79 faizli krediye ek olarak, 30 bin liraya 60 ay vade ve yüzde 0,98 faiz oranına sahip kredi imkanı sunuluyor. Uzun vadeli kredi kapsamında, Fiat Fiorino modeli aylık 290 lira, Fiat Doblo ise 386 liradan başlayan avantajlı ödeme koşulları öne çıkıyor.

Fiat'ın müşterilerine sunduğu cazip avantajlarla, Ducato minibüs ve otobüs modelleri için hazırladığı "Okul Paketi" hediyesi de dikkat çekiyor. Kampanya süresince Ducato minibüs ve otobüslerde 1.500 lira değerindeki okul paketine hiç bir ek bedel ödenmeden sahip olunabiliyor.

Tüm bu avantajlı ödeme imkanlarının yanında, Fiat'ın, yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyeleri için Türk Hava Yolları ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bonus Mil kampanyası da kadar mil kazandırmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, Yeni Doblo Combi, Yeni Doblo Panorama, Fiorino Combi, Fiorino Combimix veya Fiorino Panorama modellerinden birini satın alan müşterilere 10 bin mil hediye ediliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Fiat Doblo Tofaş Eylül Fiat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title