Haberler

Ferdi Tayfur'dan, Kızı Tuğçe ile 'Huzurum Kalmadı' Düeti

Arabesk müziğin önde gelen ismi Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe'nin Taner Şafak ile hazırladığı maksi single çalışmasında 'Huzurum Kalmadı' şarkısı ile düet yaptı.

Arabesk müziğin önde gelen ismi Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe'nin Taner Şafak ile hazırladığı maksi single çalışmasında 'Huzurum Kalmadı' şarkısı ile düet yaptı.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın tek kızı olan, küçük yaşlarda piyano ve keman çalmaya başlayan ve Tuğçe Tayfur, daha önce 'Elim Kolum Bağlı', 'Bekle Beni', 'Ah Akşamlar' şarkılarını besteledi. Sanat ve tasarım alanında üniversite eğitimi görürken ayrıca şan eğitimi alan 'Joker' isimli bir grubun solistliğini üstlenen Tuğçe Tayfur, ABD'de yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak'la tanıştıktan sonra Türkiye'de maksi single çıkarmaya karar verdi. Ferdi Tayfur, kızı ve Taner Şafak'a destek oldu.

Pop şarkılar besteleyen Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak maksi single'da, 'Kalp Dayanmaz', 'Köle Olup', 'Yok Olsam' şarkılarının söz ve bestelerini hazırladı. Ferdi Tayfur, maksi single'da yıllarca dillerden düşmeyen 'Huzurum Kalmadı' şarkısını kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte okuyarak düet yaptı.

Tuğçe Tayfur, Taner Şafak ile hafızalarda yer eden şarkılara imza atmak istediklerini belirtirken, "Parçalarımızı kulaklar işitsin, dilden dile geçsin diye söylüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferdi Tayfur Necla Nazır Taner Şafak Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title