Haberler

Fener Alayı Cumhuriyet Coşkusunu Katladı

Güncelleme:

Manisa Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kortej Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenledi.

Düzenlenen kortej yürüyüşüne on binlerce Manisalı katıldı. Şeyh Fenari Camii önünde başlayıp, Moris Şinasi Çocuk Hastanesi Kavşağı'ndan, Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam eden yürüyüşe Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de katıldı. On binlerce Manisalının ellerinde bayraklar ve pankartlarla katıldığı yürüyüşe, vatandaşlar evlerinin balkonlarından da destek verdi. Kortej yürüyüşü Andımızın okunması, havai fişek gösterileri, müzik dinletileri ve halkoyunu gösterileri ile renklendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Manisa Belediyesi'nin organize ettiği kortej yürüyüşü ve fener alayı şölene dönüştü. Yürüyüşe Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve eşi İnci Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Funda Solak, Türkan Taş Köroğlu, Taner İçöz, Serpil Çakır, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz, Kültür Müdürü Mümin Deniz, MTSO Başkanvekili Yaşar Coşkun, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları il Başkanı Onur Pabuççuoğlu, belediye daire müdürleri ile birlikte hemşeri dernekleri temsilcileri ve 7'den 70'e on binlerce Manisalı katıldı. Şeyh Fenari Camii önünde toplanan Manisalılar, Manisa Şehzadeler Mehteri öncülüğünde yürüyüş ve fener alayını buradan başlattı. Yürüyüş Moris Şinasi Çocuk Hastanesi Kavşağı'ndan, Malta güzergâhı boyunca Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından takip eden yüzlerce Manisalı da, yürüyüşe katılanları selamladı. Kortej yürüyüşüne gençler dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle eşlik etti. Vatandaşlar Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yürüyüş boyunca büyük ilgi gösterdi.

Manisaspor'lu Futbolcular da Katıldı

Türkiye Cumhuriyetinin 90. yıl dönümü dolayısıyla, Manisa Belediyesi tarafından düzenlenen kortej yürüyüşüne, Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ve futbolcular da katıldı. Korteje katılan Manisaspor Teknik Direktörü ve futbolcularına, Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Futbolcular kortej yürüyüşü boyunca vatandaşları selamladı.

Halk Oyunları Gösterileri Yapıldı Andımız Okundu

Kortej yürüyüşü Ulupark önünde halk oyunları ve havai fişek gösterileri ile renklendi. Burada Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin yaptığı gösterilere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşe katılanlar Manolya Meydanı'na gelindiğinde ise okullarda kaldırılan Andımızı hep bir ağızdan okudu. Andımızın okunmasını ardından büyük coşku yaşandı. Kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'na gelindiğinde son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Serpil Çakır Funda Solak Manisaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title