Haberler

Yolda yürüyen yayaya çarpan İETT otobüsü, hiçbir şey yokmuş gibi yola devam etti

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te İETT otobüsünün yol kenarında yürüyen yaya çarptıktan sonra yoluna devam ettiği anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Topkapı Sulukule Caddesi'nde seyir halinde olan İETT otobüsü, yol kenarında yürüyen bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kişi yaralanırken, kazayı fark etmeyen İETT sürücüsü yoluna devam etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

"ARKASINDAN BAĞIRDIK AMA NAFİLE"

Kazayı gören esnaf Osman Yanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Herhalde yayayı fark etmedi. Yaya, direkle otobüs arasında sıkıştı. Ondan sonra devam etti, gitti. Biz arkasından bağırdık. Bağırdıktan sonra ilerde durdu, seslendik hiç bakmadı bile. Yayayı biz aldık, elini yüzünü yıkadık, kolu falan incinmişti. Polisleri aradık. Allah'tan hayati bir tehlikesi yok, şükürler olsun ama şoför arkadaş hatalıydı bizce." diye konuştu.

Yolda yürüyen yayaya çarpan İETT otobüsü, hiçbir yokmuş gibi yola devam etti

Yolda yürüyen yayaya çarpan İETT otobüsü, hiçbir yokmuş gibi yola devam etti

Kaynak: AA / Güncel

Fatih İETT Haberler

500

Yorumlar (1)

mardinli yiğit:

puhahahhhaaaa

1
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title