Haberler

Fatih Portakal Fox TV'den ayrıldı

Güncelleme:

Bir süredir ayrılacağı iddia edilen Fatih Portakal, Fox TV'den ayrıldı. Hafta içi her gün ana haberle izleyicilerin karşısına çıkan Portakal'ın bir daha haber sunmayı düşünmediği belirtildi.

Medya dünyasında bir süredir konuşulan Fatih Portakal iddiası gerçek oldu. Hafta içi her gün saat 19:00'da izleyicilerin karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok izlenen haber bültenini sunan Fatih Portakal Fox Tv'den ayrıldı.

Portakal'ın Fox Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e ayrılma kararını ilettiği ve bir daha haber sunmayacağını söylediği ifade edildi. Ayrılığın iki tarafın anlaşmasıyla gerçekleştiği belirtildi.

"ARTIK YORULDUM"

Fatih Portakal istifa sebebi olarak "yorulmasını" gösterdi. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dedi.

Fatih Portakal'ın istifasını hafta içinde FOX TV resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracak. "Emekli olan" Fatih Portakal da vedasını ana haber bülteninde yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacak.

YERİNE GELECEK İSİM HAFTA ORTASINDA AÇIKLANACAK

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

SON SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA SAKALLI HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Fox TV'yi bırakan Fatih Portakal'ın en son sosyal medya paylaşımında sakallı hali dikkat çekti. Portakal paylaşımında "Kesilmeyen rüzgar eşliğinde 'Pazar keyfi'..." notuyla eşi Armağan Portakal ile bir anını paylaştı.

Fatih Portakal Fox TV'den ayrıldı

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Fatih Portakal 2 Şubat 1967, Nazilli, Türk gazeteci ve sunucu.

İlköğrenimini Nazilli'de; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti.

Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında FOX'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı. 2013'ün Eylül ayında FOX'taki kadın habercilerinden Nazlı Tolga'nın evlenerek yurtdışına yerleşmesi gereğince Fox Ana Haber programı sunuculuğu işini bırakması üzerine programı sunmaya başladı. Ayrıca Fatih Portakal ile Türkiye'nin Trendleri adlı programı da sunmaktadır.

Aydınlı sunucu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüne layık görülmüştür.

Eserleri

Ses'SİZ (2012)

Aklımla Dalga Geçme (2016)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Portakal Fox Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları...
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (204)

Bir dost:

Çok şükür kurtulduk yani ??

43
56
yanıtYanıtla
ERDEM ÖZKAN:

AYNEN DİMİ DOĞRULARI DUYMAK ZORUNUZA GİDİYO HAYATIN GERÇEKLERİNİ DUYMAK DİMİ A HABER İZLEMEYE DEVAM EDİN SİZ HERŞEY GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK ORALARDA

yanıt15
yanıt16
Kafanız boş:

portakal ne kadar haber yapıyorsa a haber de o kadar yapıyor.

yanıt0
yanıt6
Seren canj:

Gerçekleri konuşuyordu bu yüzden mi

yanıt6
yanıt8
Vatandaş:

Bu ülkenin en şerefli gazetecisinden biri zaten 3. 5 kişi var omlardan bitaneside fatih bey

43
32
yanıtYanıtla
Dünyanın ilk diplomasiz devlet başkanı:

Artık TV açmanın bı anlamı kalmadı belgesel izlemeye devam

46
23
yanıtYanıtla
Dünyanin tek diplomasız Şaşı lideri:

hahahahaha

yanıt1
yanıt3
skrkrc:

adam bildiğin provakatör ajan zaten

40
24
yanıtYanıtla
sadece insan:

Olay portakal armut vs. değil sorun fox tvnin Ülkenin gelişmesi büyümesi yatırımları ile ilgili hiçbir habere yer vermemesi, aksine bölücü ayrıştırıcı kin ve nefrete sürükleyen, iktidarı yok etme odaklı yürütülen algı operasyonları yapması, sahibi olan şahıs değişmediği sürece portakal gider mandalina gelir, turunç gelir, greyfurt gelir, ayva gelir armut gelir, sureti değişsede zikri değişmez bu kanalın. .

36
21
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Fatih Ülkemizin en değerli tv yorumcularından biridir,hükümet karşıtı olduğu İçin kendisine tuzak kurulup ekmegiyle oynanmıştır.çok yazık.

17
39
yanıtYanıtla
Tüm 204 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title