Haberler

Evin Çatısından Yere Çakıldı

Güncelleme:

Felix Baumgartner'in uzay atlayışını taklit etmek için evin çatısına çıkan çılgın genç fena çuvalladı.

Avusturyalı sporcu Felix Baumgartner'in uzay atlayışını taklit etmek isteyen bir genç, evin çatısından bahçedeki pilates topuna atlamak isteyince olanlar oldu.

Özel giysilerini giyen genç, çatıda son hazırlıklarını yaptıktan sonra iki farklı noktada kayıt yapan kameralara hazır olduğunu işaret ederek atlayışını yaptı. 2 metre aşağıdaki topun üzerine atlamak isteyen genç hedefi tutturamayınca kalçasının üstüne yere düştü.

Yerde bir süre acı içinde kıvranan genç, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

FELİX KİTAP BİLE YAZDI

Serbest düşüşte ses duvarını aşan ilk insan olarak tarihe geçen ve hatta onunla dalga geçenlerin sakat kalmasına bile sebep olan Avusturyalı ekstrem sporcu Felix Baumgartner'in bu atlayış için sponsoru Red Bull'dan milyonlarca euro alacağı ileri sürüldü.

Avusturya gazetesi Österreich, Baumgartner'in dünya gündemine oturan atlayış için 10 milyon euro alacağını duyurdu. Avusturyalı sporcunun milyonlarca insanı ekran başına kitleyen atlayışının hikayesini yazacağı 'Serbest Düşüşteki Hayatım' isimli kitabı ise 12 Mart 2013 tarihinde Almanya'da piyasaya çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Felix Baumgartner Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title