Haberler

Eurocup'ta Bu Sezon Zorlu Rakipler Var"

Galatasaray Odeabank'ın başarılı basketbolcusu Ege Arar, Eurocup'ta bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu belirterek, "Ne kadar ileriye gidebiliyorsak gitmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Galatasaray Odeabank'ın başarılı basketbolcusu Ege Arar, Eurocup'ta bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu belirterek, "Ne kadar ileriye gidebiliyorsak gitmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Galatasaray Odebank'ın genç oyuncusu Ege Arar, düzenlenen medya gününde İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Uzun bir adaptasyon süreci yaşadıklarını belirten Arar, "İlk önce İtalya'da daha sonra Fransa'da kamp yaptık. Yeni bir organizasyonumuz ve yeni bir koçumuz var. En iyi şekilde adapte olmaya çalıştık. Kamplar iyi de geçti. En iyi şekilde cumartesi günkü Gaziantep maçına hazırlanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"ERMAN KUNTER'İN DENEYİMLERİNDEN YARARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Başantrenör Erman Kunter hakkında açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki basketbolcu, "Çok iyi bir koç. Fransa'da ve Türkiye'de kendi kanıtlamış bir isim. En iyi şekilde ondan verim almaya çalışıyoruz. O da en iyi şekilde özveriyle yardım ediyor. Hocamız her oyuncu gibi benimde en iyi şekilde mücadele etmemin gerektiğini söylüyor. Ben de iyi şekilde onun söylediklerini yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

"EUROCUP'TA ZORLU TAKIMLAR VAR"

Eurocup'ta bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu vurgulayan Arar, "Geçen sezonlara göre daha üst organizasyon oldu. Çünkü Euroleague kapalı bir lig oldu. Eurocup'ta belli takımlar kaldı. Ne kadar ileriye gidebiliyorsak, gitmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Odea Bank Ege Arar Fransa Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title