Haberler

Eskişehirspor Paşa'yı Tanımadı

"Eskişehirsporlular Sağolsunlar Centilmence Davranıp Golü Attılar"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un yenilmesinin ardından, Eskişehirspor karşılaşmasının kendileri için mutlaka kazanılması gereken bir maç haline geldiğini vurgulayarak, "Planlarımız rakiplerle ilgili gerçekleşti. Ama kendi maçımızla ilgili planlar gerçekleşmedi. Maçın 40. dakikası kritik bir andı. Merthan ile Batuhan arasındaki pozisyonda Batuhan sinirlenip oyuncumuzun ayağına bastı. Pozisyon fauldü. Hep centilmenlikten bahsediyoruz. Bundan sonra 3-4 pozisyon geçiyor Eskişehirsporlular topu dışarı atmıyorlar. Futbolcular topun dışarı atılmasını beklerken gol oldu. Bu durumlarda gelenekselleşen bir durum var. Hakem oyunu durdurabilirdi. Eskişehirsporlular sağolsunlar centilmence davranıp gol attı" diye konuştu.

Vural, ligin ilk yarısının istemedikleri şekilde tamamlandığını belirterek, "İstemediğimiz dönemi geride bıraktık. Yönetim, teknik kadro ve oyuncular hep birlikte bu durumu yorumlayacağız. Golü engellemede ve atma konusunda bireysel sıkıntılar var. Bu konuda oyuncu arayışlarımız var" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Sancak ise Merthan'ın yerde olduğu sırada durduklarını vurgulayarak, "Saha içinde oyuncumuz yerdeydi. Rakip oyuncuların topu dışarı bırakmasını beklerken attıkları şutun ardından golü yedik" ifadesini kullandı.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Sefer Yılmaz ise zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Kasımpaşa'nın zor durumda olması ve geçen hafta aldığımız Beşiktaş galibiyetinden dolayı oyuncularda biraz rehavet vardı. Son hafta maçında oyuncular tatil havasına giriyorlar. Güzel skorla ayrıldık. Hedeflerimiz biraz daha değişti. Aldığımız 3 puanla biraz daha yukarıları hedefler haline geldik" diye konuştu.

Batuhan'ın ilk yarıda attığı golün hatırlatılması üzerine Sefer Yılmaz, "Ben gole sevinemedim. Futbolun içinde oluyor bunlar. Keşke olmasaydı. Yerde yatan arkadaşlarını görüp topu dışarı atsalardı. Daha önceki böyle pozisyonlarda bu şekilde davranmışlardı. Keşke o golü atmasaydık. Bizim için üzücü bir gol oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title