Haberler

Eskişehir'in 'Masal Şatosu' Açıldı

'kendi NESLİM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM' Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen Masal Dünyası Şatosu'nun açılışını çocuklarla birlikte dev makasla gerçekleştirdi.

'kendi NESLİM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM'

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen Masal Dünyası Şatosu'nun açılışını çocuklarla birlikte dev makasla gerçekleştirdi. Büyükerşen çocuklara hitaben şunları söylediDünyada çocuklarına bir bayram hediye etmeyi düşünen ilk milletin çocuklarısınız. Egemenliğin milletin eline geçişini temsil eden 23 Nisan gibi çok önemli bir günü çocuklara armağan eden Ulu Önder'in kurduğu Cumhuriyetin çocukları olarak çok şanslısınız. Ne yazık ki Cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma görevini başaramadık. İçinde Masal Şatosu'nun da yer aldığı park, sizin geleceğin dünyasına hazırlanmanız için düşünüldü ve gerçekleştirildi. Elbette çok daha iyilerini ve çok daha fazlasını hak ettiğinizi biliyoruz. Hak ettiklerinizi sizden onlarca yıldır esirgeyen kendi neslim adına hepinizden özür diliyorum. Ama bizi bağışlayacağınız ümidiyle, size hak ettiklerinizi vermeyi sürdüreceğime de söz veriyorum. Yılmaz Büyükerşen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için söylediği, 'hiç bir şey yapmadığı' iddiasını hatırlatarak, Yaptığımız ortada. Bundan dolayı çok soruşturma geçirmemize rağmen işte sonuç bu. Ankara belediyesi de ilanlar veriyor 'Açılacak', 'Yapacam', 'Edecem' diye dedi.

Açılış törenine Anayasa Mahkemesi eski başkanlarından Yekta Güngör Özden, İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yekta Güngör Özden Eskişehir 23 Nisan Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (1)

Cemil karakirazcemilkarakiraz@hotmail.com:

ÇOCULARIMIZA BÖYLE DEĞERLİ BİR ESERİN YAPILMASINDA EMEĞİ OLAN SN BAŞKAN PROF.DR .YILMAZ DÜYÜKERŞENE VE BU HUSUSTA EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.UZUN VE MUTLU YAŞAM DİLERİM SAYGILARIMLA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title