Haberler

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Palaz, başbakanlık ofisi ve başbakanlık konutunda bulunan böceklerle ilgili yürütülen dava kapsamında gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz'ın gözaltına alındığı belirtildi.

Palaz'ın yanı sıra, 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi.

ANKARA'YA GETİRİLECEK

Hasan Palaz'ın avukatı Gökhan Güni, AA muhabirine, Gebze'de gözaltına alınan müvekkilinin Ankara'ya getirileceğini söyledi.

13 KİŞİ HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofisine Başbakanlığı döneminde "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasına ilişkin Palaz'ın da arasında bulunduğu 13 kişi hakkında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

İddianamede, Palaz'ın da arasında bulunduğu bazı şüphelilerin, "örgütlü siyasal amaçlı casusluk suçunu ve diğer işledikleri örgütlü özel hayatın gizliliğini ihlal ve dinleme eylemlerini hangi örgüt, cemaat ya da ülke olduğunun tespitine" ilişkin soruşturmanın ayrıldığı ifade ediliyordu.

PALAZ'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMALAR

Palaz'ın avukatı Gökhan Güni, kararla ilgili sosyal medyadan şu açıklamalarda bulundu:

"Polis devletinde hukuksuzlukların arkası kesilmiyor. Bu sabah müvekkilim Hasan Palaz hakkında yeniden yakalama kararı çıkartıldı. Hasan Palaz 2 defa serbest kalmasını hazmedemeyenler bu sefer Ankara Savcısı Serdar Coşkun ile operasyon yaptı. Savcı ile birçok defa yaptığım görüşmelerde müvekkilin ifade vermeye hazır olduğunu dilekçe de verdim ama nafile...Palaz'ın yazdığı kitaptaki gerçekleri hazmedemeyen kişiler onu susturmak için bir kez daha şanslarını deniyorlar. Palaz dik duruşundan hiçbir taviz vermeyecek ve gerçekleri olduğu gibi ortaya koyacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Palaz Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (41)

GENÇ KARTAL:

TAYYİP BU YAPTIKLARININ HESABINI ÖBÜR DÜNYADA NASIL VERECEKSİN HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ MASUM İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAK 17, 24 HAZİRANINVE PARSEL PARSELLERİN HESABINI VERİN İÇİNİZDE BİRAZCIK OLSUN ALLAH KORKUSU VARSA AMA NERDE

29
3
yanıtYanıtla
PARALEL TEMİZLENENE KADAR DEVAM:

PARALEL TEMİZLENENE KADAR DEVAM

10
15
yanıtYanıtla
CCC:

ERDOĞAN BUNCA EFELENİP HIRLIYOR YAA DİKKAT EDİN PATRONLAR HAKKINDA BİR KEZ MAHKEMEYE GİTMEK DAHİL BİŞEY OLMUŞMUDUR??İŞTE OYUNCAK TÜRKİYEYİ YÖNETİYOR DİYE BAŞIMIZA DİKİPTE ÜLKENİN ADALETİNİ SİSTEMİNİ GÜÇLÜLERLE BERABER SÖMÜRMEYE AYARLAMIŞ SİSTEMİN KUKLALARININ ELİNE MİKROFON ALIP MİLLETİ UYUTMASI İLE MEDYA İLE YÖNLENDİRMESİ İLE YÖNETİLEN SALLAMA BİR DEVLETİZ. BU MİLLETİN DÜZEYİNE GÖRE ERDOĞAN TAM DENK. ERDOĞANDAN FAZLASI OLSA ZATEN YAKIŞIK ALMAZDI. HAA LOKANTAMDA KASAYA BAKAN KASİYER BİLE YARMIYIM ERDOĞANI YAPMAM. GÜVENİPTE BOZUK KOKMUŞ CİĞER BİLE TESLİM ETMEM ERDOĞANA BEN

15
10
yanıtYanıtla
memati:

direk asın bunları yargılamayın bıle ekmek yemek vermeyın içerde

6
18
yanıtYanıtla
CCC:

13 YILDIR ÜLKEYİ NASIL YÖNETTİN NE HALE GETİRDİN. SEN YAPTIKLARININ HESABINI BU DÜNYADA VERMEDENMİ CEHENNEME GİDECEĞİNİ ZANNEDİYORSUN.

17
6
yanıtYanıtla
Ahmet KartalMobil-IOS:

Türkiye'deki en büyük çete bugün zirvede oturanlar.... PKK dışarda ajanlar cirit atıyor soyguncular mecliste.... Siz gündem değiştirmek için kıvrandın durun... Sonunuz geldi...

17
6
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Fethullah Gülen çetesi çökertiliyor

9
13
yanıtYanıtla
AK TÜRKİYE R.T.EmobilWeb@haberler.com:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç bir şantaj çetesine boyun eğmez bu telekulak çetesinin üzerine gidecez ve gidiyoruz bunların inlerine girecez inlerine bunları oralardan çıkarıp milletin önünde rezil edecez

8
14
yanıtYanıtla
AlişermobilWeb@haberler.com:

İftira ve yalan zirve yapmış. 13 yıl ,dır memleketi yönetenler milletin aklıyla alay ediyorlar, şuçlu olanların korunduğu şuşsuzların başına ne geleceği belirsiz bir ülkede, adelet aranmaz. Vesselam

14
6
yanıtYanıtla
CCC ZAVALLISINA CEVAP:

AŞAĞILIK YARATIK. . . . . HAKARET ETTİĞİN İNSAN BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANIDIR. . YÜZDE 52 OY İLE GELDİ. . . . BENİM OYUM İLE. . . . SEN SORGULAYAMASSIN. . . DARBE İLE GELMEDİ. . . HALKIN OYU İLE GELDİ. . . SENİN DESTEKLEDİĞİN ZİHNİYET ADAM OLUPTA KARŞISINA ÇIKARSAYDI. . . . SEVİYESİZ HAKARET EDİYORSUN SONRADA DİYORSUNUZ DİKTATÖR. . . . ACABA SEN ŞU AN BÖYLE HAKARETLER YAPABİLİRMİYDİN ERDOĞAN DİKTATÖR OLSA EMİNİM DONUNA KAÇIRIYOR OLURDUN. . . SİZİN KAFANIZA DEMOKRASİYİ KAZIYACAĞIZ. . . . AKSİ HALDE BEĞENMİYORSAN DEFOLUP GİT NEREYE İSTERSEN. . . BELLİKİ MEMNUN DEĞİLSİN BU ÜLKEDE YAŞAMAKTAN. . . . SENİ VE ZİHNİYETİNİ ZORLA TUTAN YOK. . .

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title