Haberler

Eşi Cezaevine Girince 4 Çocuğuyla Ortada Kaldı

Güncelleme:

Bursa'da 7 yıl önce kendi rızasıyla kaçtığı eşi cezaevine girince 4 çocuğuyla ortada kalan Güllü Yiğit, derdine Başkent'te çare arıyor.

Bursa'da 7 yıl önce kendi rızasıyla kaçtığı eşine kamu davası açılan ve kocası cezaevine girince 4 çocuğuyla ortada kalan Güllü Yiğit, derdine Başkent'te çare arıyor.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan Turgut Yiğit, 7 yıl önce sevdiği kızı kaçırdı. Güllü Yiğit (32), rızasıyla kaçtığı Turgut Yiğit'le evlendi ancak genç kızın ailesi, Turgut Yiğit'ten davacı oldu. Mahkeme devam ederken genç çiftin 4 çocukları oldu. 7 yıl sonra kararını açıklayan mahkeme, Yiğit ailesini şoke etti. Turgut Yiğit, zorla kız kaçırma, cinsel saldırı ve alıkoyma suçlarından 8 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. En küçüğü 3 aylık olan 4 çocuğuyla ortada kalan genç kadın, derdine çare aramak için çocuklarıyla birlikte Ankara'ya geldi. 1 haftadır Ankara'da derdine çare bulmak için kapı kapı dolaştığını belirten

Güllü Yiğit, 22 yaşında kaçtığı eşinden aile baskısıyla önce şikayetçi olup daha sonra da şikayetini geri çektiğini anlattı. 32 yaşındaki Güllü Yiğit, şikayetini geri çekmesine rağmen mahkemenin eşine hapis cezası verdiğini belirterek, yaşadığı mağduriyetin sona ermesi için sesini yetkililere duyurmaya çalıştığını ifade etti. Turgut Yiğit'in ağabeyi Yusuf Yiğit ise, "Bizim köyde herkes kız kaçırarak evlenir. Bizde adet böyledir. Benim 6 tane çocuğum var. Kardeşimin çocuklarına da bakacak durumum yok" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Yusuf Yiğit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title