Haberler

Erzurum'da meydan savaşı gibi kavga: 4 yaralı

Güncelleme:

Erzurum'un Karayazı ilçesinde iki aile arasında çıkan bıçaklı, sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Cep telefonlarıyla kayda alınan kavgada, yaralananların yerde yattığı görüldü.

Karayazı ilçesi Yiğitoğlu Mahallesi'nde dün öğleden sonra meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri, caddede karşılaşınca kavga çıktı. Taraflar birbirlerine sopa ve bıçakla saldırırken, ihbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

2 YARALININ DURUMU AĞIR

Güvenlik güçleri müdahale ederek kavgaya sonlandırdı. Kavgada yaralanan 4 kişi, çağırılan ambulansla Karayazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Erzurum'da meydan savaşı gibi kavga: 4 yaralı

YARALILAR YERDE YARDIM BEKLEDİ

Bu arada kavga çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Görüntülerde, bazı yaralıların yerde yattığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karayazı Erzurum Kavga Aile Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

erol onal:

Bunun Doğu ile batı ile ne alakasi var. Asıl cahil sensin. Batıda bunların 100 katı kavga oluyor haddini bil hadsiz. Dogululara kurban ol sen

122
39
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

KAVGA ETMEYİ MARİFET ZENNEEDEN Bİ KÜLTÜR...

112
29
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Malum partinin burdan baya oy almasının sebebi bu olsa gerek

36
81
yanıtYanıtla
Alkurt:

DOGUYU KARA CEHALLETEN VE TARIKATLARDAN TEMIZLEMEDIGIMIZ SÜRECE, BU GÖRÜNTÜLERI HEP GÖRÜRÜZ.

47
65
yanıtYanıtla
Fatih Goktas:

Bre yobaz ! Icindeki kin nefret ne ise onu yaz !!! Tarikat bitarafina mi batti ? Tatikat insanlara kavga mi edin diyor ? Haddini bil.

yanıt38
yanıt21
Alkurt:

FATIH, KARA CEHALET...TARIKATLARIN MEKKE GIBI KUTSAL YERLERDE BIRBIRINE GIRDIGINI GÖRDÜK, 6 YASINDAKI COCUKLA EVLENMESINIDE GÖRDÜK, FADIME OLAYINIDA GÖRDÜK..VS.DAHA SAYAYIM MI...? BELLIKI TARIKATCISIN, ALLAH SANA HIDAYET VERSIN.

yanıt1
yanıt0
Alkurt:

FATIH, YARAN VAR KI GOCUNDUN..DEMEK TARIKAT SANA IYI BATMISKI SAVUNMAYA GECIYORSUN..TÜRKIYENIN SIRTINDAN GECINEN TARIKATLARIN MAL VARLIGINI SAYMAKLA BITMEZ, 6 YASINDAKI COCUKLARA CINSEL TACIZ VE EVLENMELER, MÜRIDLERDEN ZORAKI PARA TOPLAMALAR, MEKKEDE TARIKATLARIN BIRBIRINE DÜSMELERI.,VS..DAHA SAYAYIM MI?..FATIH AT GÖZLÜGÜNÜ CIKAR.

yanıt0
yanıt0
ismail bey :

Bu karayazılılar, Ankara yenidoğanı çinçin'i bile karıştırdılar..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title