Haberler

Ersan Erdura'dan Elvis Presley, Suzan Kardeş'ten Balkan Şarkıları

Türkiye'de 1970 ve 1980'li yılların en fazla sevilen isimlerden Ersan Erdura, İstanbul Beylikdüzü'nde nostaljik şarkılarını söyledi.

Türkiye'de 1970 ve 1980'li yılların en fazla sevilen isimlerden Ersan Erdura, İstanbul Beylikdüzü'nde nostaljik şarkılarını söyledi. Balkan kökenli Suzan Kardeş de Hırvatça, Romanca, Makedonca söylediği şarkılarla izleyenleri coşturdu.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sevenlerinin karşısına çıkan Ersan Erdura, 1960, 1970 ve 1980'li yılların hit olmuş yabancı parçalarını ve Elvis Presley'in şarkılarını seslendirdi. Hayranları iki bölümden oluşan konserde Ersan Erdura, kendisiyle özdeşleşen Türkçe şarkılar ve o yıllara damgasını vurmuş nostaljik şarkıları söyledi.

SUZAN KARDEŞ'TEN KONSER

Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde ayrıca Balkan kökenli Suzan Kardeş, Balkanlar'ın sevilen şarkı ve türkülerini söyledi. Suzan Kardeş, Hırvatça, Romanca, Makedonca söylediği şarkılarla izleyenleri coşturdu. Balkan şarkılarından potpori yapan Kardeş, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan biri olan 'Selanik Türküsü'nü de söyledi. Salonu dolduranlar 'Evreşe Yolları', 'Yovano, Ederlezi' gibi şarkılara bir ağızdan eşlik etti. Suzan Kardeş, nostaljik Yeşilçam filmlerinin unutulmaz parçalarını da repertuvarına eklerken kendisine klarnet, davul, darbuka, trompetten oluşan orkestra eşlik etti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elvis Presley Suzan Kardeş İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title